In the Forums

Register

Today's Posts

Search

Get the Weekly
Inkling
newsletter





Previous Issues

Splitcoaststampers's privacy policy

Get Social

Splitcoaststampers on InstagramLike Splitcoaststampers on FacebookFollow Splitcoaststampers on TwitterPit Splitcoaststampers on Pinterest

Sponsored Ads


 
Splitcoaststampers.com - the world's #1 papercrafting community
You're currently viewing Splitcoaststampers as a GUEST. We pride ourselves on being great hosts, but guests have limited access to some of our incredible artwork, our lively forums and other super cool features of the site! You can join our incredible papercrafting community at NO COST. So what are you waiting for?

Join the party at Splitcoaststampers today!

Reply
Thread Tools
Old 06-11-2004, 08:25 AM   #1  
Polyshrink Goddess
 
SusieMcCormick's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Oviedo Florida
Posts: 909
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Problem Uploading Pic

I am havign a problem loading cards. I am saving them the exact same way as usual, but it keeps telling me to see admin... Anyone else have this problem or know what it is.....The message is

Warning: imagecreatefromjpeg(): '/home/dvn/splitcoaststampers.com/gallery/uploads/3456/gift.JPG' is not a valid JPEG file in /home/dvn/splitcoaststampers.com/gallery/image-inc.php on line 81

I am doing the exact same thing I have been doing..I read in the forum someone else had this problem also!!!!!!!!!!! HELP!!! Susie
SusieMcCormick is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 06-11-2004, 09:09 AM   #2  
SCS Founder
 
splitcoaststampers's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Vancouver, WA
Posts: 4,783
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default

try it again now. also, you'll have fewer problems if you downsample your images before uploading. there's an article posted here somewhere with more info...
__________________
- Daven

Needs a sig
splitcoaststampers is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 06-11-2004, 01:13 PM   #3  
Kookie Creator
 
scott'smom's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Massachusetts
Posts: 645
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Unable to create image [/home/dvn/splitcoaststampers.com/gallery/uploads/4686/Bert_s_birthday.JPG].
Please contact system administrator.

HELP! I'm trying to upload and this is the message I get. The thing is, I'm not trying to upload Bert's birthday card. (It is my card, that's just wasn't what I was trying to upload.

What did I do? Why does it hate me so?

-Trish
scott'smom is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 06-11-2004, 01:21 PM   #4  
SCS Founder
 
splitcoaststampers's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Vancouver, WA
Posts: 4,783
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default

Trish, it hates you because you're beautiful.

Try it again now, and tell Bert we wish him a most happy (belated?) birthday.
__________________
- Daven

Needs a sig
splitcoaststampers is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 06-11-2004, 01:30 PM   #5  
Polyshrink Goddess
 
SusieMcCormick's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Oviedo Florida
Posts: 909
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

iF i SAY IT HATES ME WILL YOU TELL ME I AM BEAUTIFUL TOO?
SusieMcCormick is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 06-11-2004, 05:55 PM   #6  
Inking Addict
 
shoecollector's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Joplin, MO
Posts: 510
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default trouble with photos also

Hi -
I tried uploading 2 photos late last night. THis morning I got the "your photo has been approved" message from splitcoast stampers but when I went in to view the photo, it says " this photo no longer in the database". THis happened to two photos today and one of them had even gotten a comment so I'm assuming that they were able to be viewed for a short while this morning. Any ideas? I uploaded several yesterday with no problem. Is it because of the site problems??


Any suggestions?

Thanks!
Amber Porter
shoecollector is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 06-12-2004, 12:44 AM   #7  
Dirty Dozen Alumni
 
melmel's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Austin, TX
Posts: 4,857
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default photo removed from gallery

I had the same problem today, Amber! I sent an email to Daven, hopefully we will hear back soon.
__________________
Melanie
Illustrator and Designer for Gina K Designs/StampTV
Author of "Fabulous Stamped frames" and A Year of Flowers", published by Annie's
Please visit my blog "Hands, Head, and Heart" at:
http://melaniemuenchinger.blogspot.com/
Check out my Youtube channel for stamping and cardmaking videos:
https://www.youtube.com/user/MelanieMuenchinger/videos
melmel is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 06-12-2004, 08:23 AM   #8  
SCS Founder
 
splitcoaststampers's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Vancouver, WA
Posts: 4,783
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default

I believe you're getting the "no longer in our database" message because there was a duplicate that got removed. so your card should show up, but your link is to the duplicate that got is no longer there. if this isn't the case, let us know. for some reason we've gotten multiple reports of this over the last couple days.
__________________
- Daven

Needs a sig
splitcoaststampers is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 06-12-2004, 01:41 PM   #9  
Polyshrink Goddess
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 677
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Hi Daven-
I uploaded two photos on Friday night. Apparently, they were on the site for a short time before they went down because someone had even commented on one of the cards (but it won't let me view it since the pic is no longer there). These cards say "no longer in our database" and when I go to the database to check them, they are not there nor are in they in my gallery.

Here is one of them:
Gallery at Splitcoaststampers

and here is the other one:
Gallery at Splitcoaststampers

I did try to upload one of them again to see if there was just some type of glitch the first time but the duplicate one is not showing up either.
Here is the link for the second time I tried to upload:
Gallery at Splitcoaststampers

Do I try again??

Thanks for any advice!
Amber Porter
Anonymous is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 06-12-2004, 01:58 PM   #10  
SCS Founder
 
splitcoaststampers's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Vancouver, WA
Posts: 4,783
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default

thanks Amber, we'll look at this
__________________
- Daven

Needs a sig
splitcoaststampers is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 06-13-2004, 02:40 PM   #11  
Inking Addict
 
shoecollector's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Joplin, MO
Posts: 510
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default problem uploading pic

I posted a pic today. Here is the link:

We wanted to let you know that your photo, titled "Amber Porter", has
been approved and is now visible. Here is the link to the photo:

Gallery at Splitcoaststampers

It was up and I was able to view it. I received about 3 comments that I was able to view. I was gone from my computer for a couple of hours and had about 4 more comment notices and when I went in to view it, it now says photo no longer in our database???

So frustrating. Any suggestions why this keeps happening to me?


Amber Porter
username: shoecollector
[email protected]
shoecollector is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 06-13-2004, 04:37 PM   #12  
Rubber Obsessor
 
angeldoxie's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Seattle
Posts: 222
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default problems uploading pix

I've tried uploading a picture the last few days and I keep getting the same message as the others. I thought it was me until I saw these postings. I just tried it again and got the exact same message. It says:

Unable to create image [/home/dvn/splitcoaststampers.com/gallery/uploads/947/P6100451.JPG].
Please contact system administrator.

Just wanted to let you know it's still not uploading.

Thanks,
Robyn
__________________
"When you feel dog tired at night, it may be because you've growled all day long." - Unknown
angeldoxie is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 06-13-2004, 05:08 PM   #13  
SCS Founder
 
splitcoaststampers's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Vancouver, WA
Posts: 4,783
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default

okay angel, you're golden.

Amber, sorry you're having problems! frustration is not the feeling we want you to have. here's our theory. are you uploading multiple cards to the same gallery category with the same file name? this is one scenario that has in the past resulted in files being deleted. in general, avoid duplicate file names if you can, on everything you upload. let us know if that might be the issue and we can go from there.
__________________
- Daven

Needs a sig
splitcoaststampers is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 06-13-2004, 05:19 PM   #14  
Inking Addict
 
shoecollector's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Joplin, MO
Posts: 510
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default problem uploading pic

HI Daven-
Thanks for the quick reply! I love this site and appreciate your concern for my frustration. I have tried to upload this particular photo twice (it is a groovy lines card). I did upload it with the same file name both times. I will try it again with a different file name. Maybe that is the problem. Let me try it and I'll let you know if it works!

Thanks!
Amber Porter
shoecollector is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 06-14-2004, 04:18 PM   #15  
Inking Addict
 
shoecollector's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Joplin, MO
Posts: 510
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default problem uploading pic

Daven-
Just wanted to let you know that I uploaded my photo again with a different title and that seemed to work! So apparently my title was the problem. I will use different titles for all my photos now.

Thanks for the help!
Amber Porter
shoecollector is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 06-14-2004, 05:13 PM   #16  
SCS Founder
 
splitcoaststampers's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Vancouver, WA
Posts: 4,783
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default

word
__________________
- Daven

Needs a sig
splitcoaststampers is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 06-15-2004, 05:14 AM   #17  
Mad Swapper
 
Speedystamper's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Lino Lakes, Minnesota
Posts: 13,768
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Unable to create image [/home/dvn/splitcoaststampers.com/gallery/uploads/652/1025_Fabulous_4_Baby.jpg].
Please contact system administrator

That's the message I am receiving no matter what card I am trying to upload. I changed the file name and everything as suggested on this thread and it still didn't work. Can you help me?
Kay K aka "Speedystamper!"
Speedystamper is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 06-15-2004, 05:40 AM   #18  
SCS Founder
 
splitcoaststampers's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Vancouver, WA
Posts: 4,783
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default

try it again now speedy
__________________
- Daven

Needs a sig
splitcoaststampers is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 06-15-2004, 10:34 AM   #19  
Mad Swapper
 
Speedystamper's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Lino Lakes, Minnesota
Posts: 13,768
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Warning: imagecreatefromjpeg(): '/home/dvn/splitcoaststampers.com/gallery/uploads/652/1025_Fabulous_Baby.jpg' is not a valid JPEG file in /home/dvn/splitcoaststampers.com/gallery/image-inc.php on line 81



Hi Daven -
I tried uploading again, the same card but with a different file name and it keeps telling me the above. I don't understand how it cannot be a valid JPEG file as I didn't do anything different from the other cards I've uploaded in the past.
Please help me out again!
Thanks - Kay K aka "Speedystamper"
Speedystamper is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 06-15-2004, 10:58 AM   #20  
Dirty Dozen Alumni
 
melmel's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Austin, TX
Posts: 4,857
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default phots getting removed

I decided not to bother with the one I was having trouble with after the third or fourth try, it didn't matter WHAT I changed the title to, it's not worth the trouble!

More of my cards that people had access to and were posting comments on have now disappeared the database again! Really doesn't make me want to spend my time posting cards!
__________________
Melanie
Illustrator and Designer for Gina K Designs/StampTV
Author of "Fabulous Stamped frames" and A Year of Flowers", published by Annie's
Please visit my blog "Hands, Head, and Heart" at:
http://melaniemuenchinger.blogspot.com/
Check out my Youtube channel for stamping and cardmaking videos:
https://www.youtube.com/user/MelanieMuenchinger/videos
melmel is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 06-15-2004, 11:01 AM   #21  
SCS Founder
 
splitcoaststampers's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Vancouver, WA
Posts: 4,783
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default

hmm, it doesn't necessarily mean it wasn't a valid jpeg file, what I think the error actually means is that it wasn't able to place the file where it belongs, and so subsequently it wasn't found when the program went looking for it. if you wouldn't mind, please try it again and let me know.
__________________
- Daven

Needs a sig
splitcoaststampers is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 06-15-2004, 11:09 AM   #22  
SCS Founder
 
splitcoaststampers's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Vancouver, WA
Posts: 4,783
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default Re: phots getting removed

Quote:

Originally Posted by melmel
More of my cards that people had access to and were posting comments on have now disappeared the database again! Really doesn't make me want to spend my time posting cards!
see my posts from Sunday on page 1 of this topic for a potential solution to your problem. many, many cards are uploaded successfully every day by our members. this kind of stuff can be frustrating, but if you can stick with it I'm sure we can find a solution
__________________
- Daven

Needs a sig
splitcoaststampers is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 06-15-2004, 11:43 AM   #23  
Mad Swapper
 
Speedystamper's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Lino Lakes, Minnesota
Posts: 13,768
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Hi Daven -
I managed to get three pictures uploaded with no problem. Then I tried uploading the one that gave me the problem and it is still giving me a problem, so I think what I will do is delete it from my files and then rescan it, rename it and see what happens. I've also learned that once I am "warned", I can't upload anything else until you do something to fix it so I'll find something else to do for awhile . . . like laundry?? Oh, save me!!
Kay K aka "Speedystamper"
Speedystamper is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 06-15-2004, 12:50 PM   #24  
SCS Founder
 
splitcoaststampers's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Vancouver, WA
Posts: 4,783
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default

LAUNDRY?!!! that's terrible. I'm immediately going to PM you my phone and pager numbers in case this ever happens again

and yes, you're right about the warning. what happens is that if one of the uploads fails it continues to fail (don't know why yet) and blocks any other uploads from being processed.

you should be all set now, keep me up on what happens.
__________________
- Daven

Needs a sig
splitcoaststampers is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 06-15-2004, 01:45 PM   #25  
Mad Swapper
 
Speedystamper's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Lino Lakes, Minnesota
Posts: 13,768
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Daven -
It worked!! Finally! Thanks for all your help this afternoon, and now that one load of laundry is done, I can stamp for a while!!! LOL!!
Kay K aka "Speedystamper!"
Speedystamper is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 06-16-2004, 11:04 AM   #26  
Mad Swapper
 
Speedystamper's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Lino Lakes, Minnesota
Posts: 13,768
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Daven -
It's me again! I got "the warning". Without further ado, I will go back into my files, delete, rescan, rename and I'm wondering - when I have numbers at the beginning of a file, it doesn't seem to be a problem, but if the numbers are in the middle or at the end of a file, I seem to have a problem. Do you think this might be what I'm doing wrong? The last file that I tried to upload was called 1029_Ornamental_Birthday_1. Yesterday's problem file had a number in the middle and I was booted out. I'm seeing a trend here!
Kay K aka "Speedystamper!"
Speedystamper is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 06-16-2004, 11:22 AM   #27  
SCS Founder
 
splitcoaststampers's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Vancouver, WA
Posts: 4,783
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default

hmm speedy, I won't try to say your theory is invalid because I haven't tried it, but I'd be surprised if that was the case. thanks for your patience through this. I've "fixed" you and uploads should be functioning again.
__________________
- Daven

Needs a sig
splitcoaststampers is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 06-17-2004, 11:04 AM   #28  
Mad Swapper
 
Speedystamper's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Lino Lakes, Minnesota
Posts: 13,768
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Hi Daven -
I'm back again, for another "afternoon fix!" This is starting to get to be a thing here between you and me!!! LOL! And, your right. My theory doesn't hold water as this time I was booted out and there were no numbers imbedded in the middle or the end of that file name. I'll check in later, meanwhile, I will delete, rescan and rename!
Your afternoon addict -
Kay K aka "Speedystamper!"
Speedystamper is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 06-17-2004, 11:12 AM   #29  
SCS Founder
 
splitcoaststampers's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Vancouver, WA
Posts: 4,783
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default

you might try *not* beginning the file name with a number. the gallery software renames each file already using a numeric identifier for each member (you might have seen the number 652 in your error messages, that's you) and so I wonder if your numeric file names might be conflicting with that process. something to try anyway...

thanks so much for your patience!
__________________
- Daven

Needs a sig
splitcoaststampers is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 06-17-2004, 11:13 AM   #30  
Embossing Fanatic
 
tootse66's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Winona, MN
Posts: 87
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default I can't get pix to upload?

I'm trying to upload some pix of tiles I've stamped - I get all the way through to the point of processing the upload, it says it's uploading, then it "blips" and brings me to the login screen. Am I doing something wrong?
tootse66 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 06-17-2004, 11:39 AM   #31  
SCS Founder
 
splitcoaststampers's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Vancouver, WA
Posts: 4,783
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default

try it again now toots
__________________
- Daven

Needs a sig
splitcoaststampers is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 06-17-2004, 11:50 AM   #32  
Embossing Fanatic
 
tootse66's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Winona, MN
Posts: 87
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default still can't upload files

I tried it again - same problem. It blips and then I'm back at the login screen! Stacey (tootse66)
tootse66 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 06-17-2004, 11:57 AM   #33  
Embossing Fanatic
 
tootse66's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Winona, MN
Posts: 87
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default never mind - I got it to work

I was trying to load to the "anything but a card - tile" category and it wouldn't go. I finally loaded to member gallery and it went, then I got an email stating it had been moved to the "anything but a card - tile" category... not sure if I was doing something wrong, or posting into the wrong category or what

at least it loaded now!
Stacey (tootse66 - and waaaayyyy a newbie at this uploading stuff!)
tootse66 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 06-17-2004, 12:34 PM   #34  
Embossing Fanatic
 
tootse66's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Winona, MN
Posts: 87
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default still problems!

Man - I've got to be doing something wrong! I got the one to work, then tried some others and it kept kicking me out. Shame on me - I just kept trying and trying until I got it to work. Now when I go into my member album it shows multiples of my stuff I was uploading - almost like some of the uploads sort of worked, even though the screen blipped and kicked me out and made me log in again?!?

I'm sorry if I'm creating a mess with my multiple images now! I just wanted to share my creations (ok - I'm waaaayyy tooo excited about stamping tiles! but they're so cool and easy!)

Stacey
tootse66 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 06-17-2004, 12:35 PM   #35  
SCS Founder
 
splitcoaststampers's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Vancouver, WA
Posts: 4,783
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default Re: never mind - I got it to work

Quote:

Originally Posted by tootse66
I was trying to load to the "anything but a card - tile" category and it wouldn't go. I finally loaded to member gallery and it went, then I got an email stating it had been moved to the "anything but a card - tile" category...
that's Jenn, she's on top o' things.

not sure why you're having problems though, bad luck maybe?
__________________
- Daven

Needs a sig
splitcoaststampers is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 06-18-2004, 03:34 AM   #36  
Mad Swapper
 
Speedystamper's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Lino Lakes, Minnesota
Posts: 13,768
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Warning: mysql_connect(): Lost connection to MySQL server during query in /home/dvn/splitcoaststampers.com/gallery/pp-inc.php on line 74
I cannot connect to the PhotoPost database. []

OK Daven -
This is a new one. What does it mean? I'm still "connected" so I don't get why it says I lost connection.
Kay K aka "Speedystamper"
Speedystamper is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 06-18-2004, 04:30 AM   #37  
Mad Swapper
 
Speedystamper's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Lino Lakes, Minnesota
Posts: 13,768
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Hi Again, Daven -
Now I'm "connected" again so everything seems to be fine. So weird!
Kay K (Speedy)
Speedystamper is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 06-18-2004, 12:04 PM   #38  
Mad Swapper
 
Speedystamper's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Lino Lakes, Minnesota
Posts: 13,768
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Daven -
Friday afternoon and I need another "fix". I have a long learning curve! I'm sorry! I forgot to take the numbers off the front end. But what is so strange is that, it accepts those numbers on 2/3 of my cards. The other thing that is so strange, is that it seems like the third file is always the culprit - you know, how you can upload in three. It seems like the third one is the file that messes me up.
Thanks again for bailing me out.
Kay K aka "Speedystamper"
Speedystamper is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 06-18-2004, 12:42 PM   #39  
Inking Addict
 
shoecollector's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Joplin, MO
Posts: 510
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default problem uploading pic

Hi Daven-
Just wanted to let you know that I am still having problems when I upload photos. Originally, I thought it was because I was using the same title on them all so I started changing my titles. Last night I uploaded 4 photos - they were still up this morning and some had comments and by this afternoon they have disappeared. ANy idea why this happens? ANd it doesn't happen to all of them just some of them. I haven't figured out any rhyme or reason yet. I have reloaded them now so I hope they stay up. Just wondering if there is something I can do to keep this from happening.


It is frustrating when they are up and have comments and then they suddenly disappear.

Amber Porter
shoecollector is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 06-18-2004, 01:00 PM   #40  
Stazon Splitcoast
 
jbalcer's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: South Central Texas
Posts: 30,079
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Hey, Shoecollector, and everybody else with disappearing cards problems!
I just approved Shoecollectors card titled HELLO. I checked the gallery and it was there. So I went back to the admin area, scanned for duplicates, and POOF! it was gone again.

Check this out:

Processing may take a while... please be patient and wait the for FINISHED message...

Removing matched entry: DCP_00011.JPG [12421:11304]
Removing matched entry: DCP_00021.JPG [12420:11300]
Removing matched entry: DCP_00021.JPG [12422:12420]

This means the FILE name, not the TITLE of the pic is a duplicate of another card in the gallery. Might be yours, might belong to someone else. So if you have a card that is the same size, and same FILE NAME as another, chances are this is why it is getting deleted.

Many times we get SEVERAL of the same card in the same upload batch. To prevent the same card from appearing 2, 3, 4, or even 6 times in the gallery, we scan for duplicates.

So this is what I suggest. Give your file a distinct name after you scan it. Like jbalcer_petalprints1.jpg

Let's see if that works. Right now, we are still figuring out all the new gallery features. Thanks for your continued patience.
__________________
Jenn Balcer
My Blog
jbalcer is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Reply





Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off