In the Forums

Register

Today's Posts

Search

Get the Weekly
Inkling
newsletter





Previous Issues

Get Social

Splitcoaststampers on InstagramLike Splitcoaststampers on FacebookFollow Splitcoaststampers on TwitterPit Splitcoaststampers on Pinterest

Sponsored Ads


 
Splitcoaststampers.com - the world's #1 papercrafting community
You're currently viewing Splitcoaststampers as a GUEST. We pride ourselves on being great hosts, but guests have limited access to some of our incredible artwork, our lively forums and other super cool features of the site! You can join our incredible papercrafting community at NO COST. So what are you waiting for?

Join the party at Splitcoaststampers today!

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-28-2019, 12:44 AM   #1
Splitcoast Dirty Dozen Alumni
SCS Gallery Moderator
Splitcoast Challenge Hostess
Teapot Tuesday TEAm
 
Cook22's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Dublin, Ireland
Posts: 99,507
Default Error messages and links not opening SCS-1362

Still having an issue with links to forum posts not working and giving this error message:
DivisionByZeroError: Modulo by zero in ..../showthread.php(1225) : eval()'d code on line 33

Very frustrating for the challenge hostesses who post an email notification. For example, at the time of posting neither my link to the TLC nor Misti's to the CAS challenges for today are working. Last week I wasted a lot of time before work on Monday trying in vain to get Lyn's link for the TLC to work. Since I discovered it did work several hours later, this morning I didn't even bother.

I feel I should give up best hostess practice of providing a link to the challenge in my uploads till this is fixed ?

Chrome, tested in both Android 6 and 8 just to make sure.
Cook22 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-28-2019, 01:14 AM   #2
Splitcoast Dirty Dozen Alumni
SCS Gallery Moderator
Splitcoast Challenge Hostess
Teapot Tuesday TEAm
 
Cook22's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Dublin, Ireland
Posts: 99,507
Default

If a time frame for links starting to work helps...
I posted the TLC notification and added the links in my uploads at 04.30 GMT.
When I came to post this thread, they were all giving that error message.
Now all of them are working, but Misti's CAS link, posted at 5.47 GMT is still just giving me this:

Attached Thumbnails
screenshot_20190128-100936.jpg  
Cook22 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-30-2019, 08:29 AM   #3
SCS Community Manager Splitcoast Dirty Dozen Alumni
 
UnderstandBlue's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Austin, TX
Posts: 38,443
Send a message via Skype™ to UnderstandBlue
Default

That's a weird message - so can you give me more info? Give me the steps - is this in the gallery or the forum? How are you posting links? I'm not sure I understand.
__________________
I'm Lydia.

My Gallery |My Blog | My Videos |
Love Splitcoast?
Help us love our volunteers by shopping at Amazon

UnderstandBlue is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-30-2019, 08:47 AM   #4
Splitcoast Dirty Dozen Alumni
SCS Gallery Moderator
Splitcoast Challenge Hostess
Teapot Tuesday TEAm
 
Cook22's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Dublin, Ireland
Posts: 99,507
Default

I posted the same error message some time last month when it first started happening - but I think it's already been archived. I might have given more detail in that, I don't remember.

They're not just my links. As per the first post, I was getting exactly the same error message from Misti's link to the CAS challenge when she first posted the link in the challenge chat thread. I had the same error message last week when I tried to access the TLC through Lyn's link in the TLC challenge email notification thread. And I wasted time I didn't have before work trying to get a working link there for other people....

So I can't say how they are linking - but the ones that fail for me, I simply copy and paste the address from the browser address bar. I would guess that more often than not I've done manual HTML coding rather than using the paperclip, because that's tricky on a phone which is usually how I'm adding links for challenges, being early morning here.
Cook22 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-30-2019, 09:43 AM   #5
SCS Community Manager Splitcoast Dirty Dozen Alumni
 
UnderstandBlue's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Austin, TX
Posts: 38,443
Send a message via Skype™ to UnderstandBlue
Default

Quote:
Originally Posted by Cook22 View Post
I posted the same error message some time last month when it first started happening - but I think it's already been archived. I might have given more detail in that, I don't remember.

They're not just my links. As per the first post, I was getting exactly the same error message from Misti's link to the CAS challenge when she first posted the link in the challenge chat thread. I had the same error message last week when I tried to access the TLC through Lyn's link in the TLC challenge email notification thread. And I wasted time I didn't have before work trying to get a working link there for other people....

So I can't say how they are linking - but the ones that fail for me, I simply copy and paste the address from the browser address bar. I would guess that more often than not I've done manual HTML coding rather than using the paperclip, because that's tricky on a phone which is usually how I'm adding links for challenges, being early morning here.
So are you still getting errors on those same links? Because they work for me. Is it a temporary thing? I'll go look in the archive.
__________________
I'm Lydia.

My Gallery |My Blog | My Videos |
Love Splitcoast?
Help us love our volunteers by shopping at Amazon

UnderstandBlue is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-30-2019, 09:53 AM   #6
Splitcoast Dirty Dozen Alumni
SCS Gallery Moderator
Splitcoast Challenge Hostess
Teapot Tuesday TEAm
 
Cook22's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Dublin, Ireland
Posts: 99,507
Default

It's a temporary thing, which is why I posted the time frames. That error message persists even after clearing cache/refreshing the page for about 4 1/2 to 5 hours, then all of a sudden next time you refresh the page and try again, exactly the same link suddenly works. It almost feels as if the forum isn't indexing in real time, or something like that.
Cook22 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-30-2019, 10:07 AM   #7
Splitcoast Dirty Dozen Alumni
SCS Gallery Moderator
Splitcoast Challenge Hostess
Teapot Tuesday TEAm
 
Cook22's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Dublin, Ireland
Posts: 99,507
Default

Incidentally, and not expecting anything to be done about it. You may remember a few months ago some of us mentioned that all of a sudden our Favourites notifications had stopped working - and it appeared that the number of the thread had changed. And yet we all knew that the link had originally been working perfectly for several hours, nothing to do with posts being moved from staging or anything. One of those little mysteries.

Well, I saw exactly the same thing happen again this week.
This is what I copied and pasted from the Teapot Tuesdays Extras forum, on my computer, into an email and into another thread on Saturday morning.

https://www.splitcoaststampers.com/f...d-t627788.html


The person I sent the link to said it wasn't working, but she was getting the "no valid thread specified" message.


So I went back to the thread and grabbed the link over again and this time it was reading: https://www.splitcoaststampers.com/f...d-t627790.html.


So whether or not it's related to my current issue, there is definitely something occasionally going REALLY weird with the thread indexing. I hadn't moved or done anything to that thread in between getting the two different links .
Cook22 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-30-2019, 10:10 AM   #8
SCS Community Manager Splitcoast Dirty Dozen Alumni
 
UnderstandBlue's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Austin, TX
Posts: 38,443
Send a message via Skype™ to UnderstandBlue
Default

Is this only on mobile maybe? Are desktop users seeing it?
__________________
I'm Lydia.

My Gallery |My Blog | My Videos |
Love Splitcoast?
Help us love our volunteers by shopping at Amazon

UnderstandBlue is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-30-2019, 10:15 AM   #9
SCS Community Manager Splitcoast Dirty Dozen Alumni
 
UnderstandBlue's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Austin, TX
Posts: 38,443
Send a message via Skype™ to UnderstandBlue
Default

Quote:
Originally Posted by Cook22 View Post
Incidentally, and not expecting anything to be done about it. You may remember a few months ago some of us mentioned that all of a sudden our Favourites notifications had stopped working - and it appeared that the number of the thread had changed. And yet we all knew that the link had originally been working perfectly for several hours, nothing to do with posts being moved from staging or anything. One of those little mysteries.

Well, I saw exactly the same thing happen again this week.
This is what I copied and pasted from the Teapot Tuesdays Extras forum, on my computer, into an email and into another thread on Saturday morning.

https://www.splitcoaststampers.com/f...d-t627788.html


The person I sent the link to said it wasn't working, but she was getting the "no valid thread specified" message.


So I went back to the thread and grabbed the link over again and this time it was reading: https://www.splitcoaststampers.com/f...d-t627790.html.


So whether or not it's related to my current issue, there is definitely something occasionally going REALLY weird with the thread indexing. I hadn't moved or done anything to that thread in between getting the two different links .
That is crazy. Thanks for that - that's helpful.
__________________
I'm Lydia.

My Gallery |My Blog | My Videos |
Love Splitcoast?
Help us love our volunteers by shopping at Amazon

UnderstandBlue is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-30-2019, 10:17 AM   #10
SCS Community Manager Splitcoast Dirty Dozen Alumni
 
UnderstandBlue's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Austin, TX
Posts: 38,443
Send a message via Skype™ to UnderstandBlue
Default

And does it always happen at the same time of day?
__________________
I'm Lydia.

My Gallery |My Blog | My Videos |
Love Splitcoast?
Help us love our volunteers by shopping at Amazon

UnderstandBlue is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-30-2019, 10:19 AM   #11
SCS Community Manager Splitcoast Dirty Dozen Alumni
 
UnderstandBlue's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Austin, TX
Posts: 38,443
Send a message via Skype™ to UnderstandBlue
Default

Those aren't just different thread ids - the title has changed.
__________________
I'm Lydia.

My Gallery |My Blog | My Videos |
Love Splitcoast?
Help us love our volunteers by shopping at Amazon

UnderstandBlue is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-30-2019, 10:14 PM   #12
Splitcoast Dirty Dozen Alumni
SCS Gallery Moderator
Splitcoast Challenge Hostess
Teapot Tuesday TEAm
 
Cook22's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Dublin, Ireland
Posts: 99,507
Default

Quote:
Originally Posted by UnderstandBlue View Post
Is this only on mobile maybe? Are desktop users seeing it?

I'll ask on the challenge chat thread. It would be mobile for me, I don't have the pc turned on till after I get home from work. I've got it this mirmorn both in the link I posted to the WT challenge in my card, and in Misti's link on the challenge chat thread.
Cook22 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-30-2019, 10:19 PM   #13
Splitcoast Dirty Dozen Alumni
SCS Gallery Moderator
Splitcoast Challenge Hostess
Teapot Tuesday TEAm
 
Cook22's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Dublin, Ireland
Posts: 99,507
Default

Quote:
Originally Posted by UnderstandBlue View Post
Those aren't just different thread ids - the title has changed.

[*URL=https://www.splitcoaststampers.com/forums/teapot-tuesday-extras-f386/mmtpt549-~tickle-teapotter-~-if-you-build-t627788.html[/URL]

[*Url=https://www.splitcoaststampers.com/forums/teapot-tuesday-extras-f386/mmtpt549-~tickle-teapotter-~-if-you-build-t627790.html[/URL]


Sorry, I hoped posting as unformatted text last night would have NOT linked. I don't see any difference in the title? I've grabbed both these links from the emails I sent and just stuck the * in.
Cook22 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-31-2019, 11:56 AM   #14
Splitcoast Dirty Dozen Alumni
SCS Gallery Moderator
Splitcoast Challenge Hostess
Teapot Tuesday TEAm
 
Cook22's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Dublin, Ireland
Posts: 99,507
Default

Several people are confirming that they get odd error messages if they click on links shortly after they have been posted. The only person mentioning a device was Kim, who said it's on her phone.
Cook22 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-31-2019, 06:11 PM   #15
Stazon Splitcoast
 
meisu4's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Middle of Maryland
Posts: 32,858
Default

In the past I've used Internet Explorer and Microsoft Edge to open Splitcoast Stampers. Is there a reason why those two browsers don't work anymore? I've had to use Google Chrome for the past week. If I try to use Edge, I get an error message saying it's a bad link. Any ideas?
__________________
****************************************
My avatar is "Sushi," a beautiful little Siamese girl!

Visit My Gallery!
meisu4 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-31-2019, 06:58 PM   #16
Gallery Gazer
 
SkyNacho's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 6,129
Default

Quote:
Originally Posted by meisu4 View Post
In the past I've used Internet Explorer and Microsoft Edge to open Splitcoast Stampers. Is there a reason why those two browsers don't work anymore? I've had to use Google Chrome for the past week. If I try to use Edge, I get an error message saying it's a bad link. Any ideas?
Microsoft no longer supports Internet Explorer and, as a result, neither does SCS. Not sure what's up with Edge.
__________________
Emily/SkyNacho ... This blog is Useless Without Pictures.
SkyNacho is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 02-06-2019, 10:20 PM   #17
Splitcoast Dirty Dozen Alumni
SCS Gallery Moderator
Splitcoast Challenge Hostess
Teapot Tuesday TEAm
 
Cook22's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Dublin, Ireland
Posts: 99,507
Default

The error messages do seem to be mobile-related. The links I posted while on the PC earlier in the week worked from the get-go. I can't tell you whether the links in other people posts that I have trouble opening on a mobile device were posted on a PC or a mobile device. But as per the conversation on the challenge chat thread others are certainly experiencing the same issue.
Cook22 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 02-07-2019, 05:25 PM   #18
Splitcoast Dirty Dozen
Splitcoast Challenge Hostess
 
Covington Crafter's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Covington, WA
Posts: 23,948
Default

I get the error message from the mobile version. Immediately switched to desktop and the link worked. iPhone 12.1.2
__________________
Carla
Proud Fan Club Member and Dirty Dozen Alumni. If you haven't joined the Fan Club yet - what are you waiting for?

Join me in some challenges! Click the below links for details.
May 2019 Fan Club Theme Memories and Milestones
Dirty Dozen Christmas Challenge
Ways to Use It Challenge

And be sure to share some love by posting your Favorites!
Favorites Best of 2018 Pinterest Board
Covington Crafter is online now  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 02-08-2019, 01:41 AM   #19
Splitcoast Dirty Dozen
 
Jennifrann's Avatar
 
Join Date: Jan 2016
Location: Freetown, Massachusetts
Posts: 17,819
Default

I'm getting that weird "division by zero" error the first time I click the challenge link every day now. Of all the glitches ever, this is my most upsetting one. I need to see my challenges! Right now I can't get into the Free for All.
Jennifrann is online now  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 02-08-2019, 03:00 AM   #20
Splitcoast Dirty Dozen Alumni
SCS Gallery Moderator
Splitcoast Challenge Hostess
Teapot Tuesday TEAm
 
Cook22's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Dublin, Ireland
Posts: 99,507
Default

Quote:
Originally Posted by Jennifrann View Post
I'm getting that weird "division by zero" error the first time I click the challenge link every day now. Of all the glitches ever, this is my most upsetting one. I need to see my challenges! Right now I can't get into the Free for All.

But you should still be able to access it directly in the challenge forum, Jen? The links are convenient but not the only way of getting there.
Cook22 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 02-08-2019, 03:11 AM   #21
Splitcoast Dirty Dozen Alumni
SCS Gallery Moderator
Splitcoast Challenge Hostess
Teapot Tuesday TEAm
 
Cook22's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Dublin, Ireland
Posts: 99,507
Default

Correction: the links ought to be convenient. And it's really weird that one is working and one not .
Cook22 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 02-08-2019, 04:54 AM   #22
SCS Community Manager Splitcoast Dirty Dozen Alumni
 
UnderstandBlue's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Austin, TX
Posts: 38,443
Send a message via Skype™ to UnderstandBlue
Default

Quote:
Originally Posted by Jennifrann View Post
I'm getting that weird "division by zero" error the first time I click the challenge link every day now. Of all the glitches ever, this is my most upsetting one. I need to see my challenges! Right now I can't get into the Free for All.

I moved this to site support. Where are you getting the error? From the email notification like Sabrina was?
__________________
I'm Lydia.

My Gallery |My Blog | My Videos |
Love Splitcoast?
Help us love our volunteers by shopping at Amazon

UnderstandBlue is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 02-08-2019, 04:56 AM   #23
SCS Community Manager Splitcoast Dirty Dozen Alumni
 
UnderstandBlue's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Austin, TX
Posts: 38,443
Send a message via Skype™ to UnderstandBlue
Default

Quote:
Originally Posted by meisu4 View Post
In the past I've used Internet Explorer and Microsoft Edge to open Splitcoast Stampers. Is there a reason why those two browsers don't work anymore? I've had to use Google Chrome for the past week. If I try to use Edge, I get an error message saying it's a bad link. Any ideas?

We do not support either one (they're essentially the same browser - new name) - they just have too many issues. Use Chrome, Firefox or Safari.
__________________
I'm Lydia.

My Gallery |My Blog | My Videos |
Love Splitcoast?
Help us love our volunteers by shopping at Amazon

UnderstandBlue is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 02-08-2019, 05:11 AM   #24
Splitcoast Dirty Dozen Alumni
SCS Gallery Moderator
Splitcoast Challenge Hostess
Teapot Tuesday TEAm
 
Cook22's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Dublin, Ireland
Posts: 99,507
Default

Quote:
Originally Posted by UnderstandBlue View Post
I moved this to site support. Where are you getting the error? From the email notification like Sabrina was?

She was getting it from my link to the F4A in that Challenge chat thread. And I've had it both from links there posted by other people (and my own) AND from Lyn's TLC email notification. And from direct links to the challenge thread posted in my gallery uploads - when done on mobile.
Cook22 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 02-17-2019, 10:36 PM   #25
Splitcoast Dirty Dozen Alumni
SCS Gallery Moderator
Splitcoast Challenge Hostess
Teapot Tuesday TEAm
 
Cook22's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Dublin, Ireland
Posts: 99,507
Default

I don't know if there's any connection but since the fix for the autoformatting of gallery links, I've been having no trouble with that division by zero message. Hope that holds true for others too. And I can moderate on my phone again. Yay and double yay.
Cook22 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 02-18-2019, 01:53 AM   #26
Splitcoast Dirty Dozen
 
Jennifrann's Avatar
 
Join Date: Jan 2016
Location: Freetown, Massachusetts
Posts: 17,819
Default

I just got it again last night on the CAS challenge. On my phone. Directly from the home page.
Jennifrann is online now  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 02-28-2019, 08:10 AM   #27
Splitcoast Dirty Dozen
 
Jennifrann's Avatar
 
Join Date: Jan 2016
Location: Freetown, Massachusetts
Posts: 17,819
Default

Just got it again last night when I clicked on the Ways to Use It challenge.

But I'm getting really weird errors the last couple of days when I click on cards or click through the email to view someone's comment on one of my cards. It says I don't have permission to view or it's been deleted. Also, about half the times I try to come to the page on either my laptop or my phone it doesn't bring me to the home page, but rather some weird screen about resetting my password I think. Next time I get it, I will screenshot and share. Is this happening to others?
__________________

~Jen~
Jennifrann is online now  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 02-28-2019, 10:01 PM   #28
Splitcoast Dirty Dozen Alumni
SCS Gallery Moderator
Splitcoast Challenge Hostess
Teapot Tuesday TEAm
 
Cook22's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Dublin, Ireland
Posts: 99,507
Default

Yes, I've been experiencing it again this week, including Angie's link to the MIX challenge in the challenge chat thread, which she posted two hours ago.

As Jen mentioned the home page giving her problems I checked that and it was fine. Which I'd expect as they're not a direct link to the challenge, simply to the challenge forum. So they're not new links.

Chrome, Android 8
Cook22 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 03-02-2019, 12:10 AM   #29
Splitcoast Dirty Dozen Alumni
SCS Gallery Moderator
Splitcoast Challenge Hostess
Teapot Tuesday TEAm
 
Cook22's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Dublin, Ireland
Posts: 99,507
Default

And Kim's link to the VSN shopping list is not currently working for me, giving that division by zero message. It's showing as having been posted over 12 hours ago so I was surprised that it gave the error message.
"From Here to There" VSN Chat Thread - Splitcoaststampers
Chrome, Android 8.
Cook22 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 03-07-2019, 12:53 PM   #30
Splitcoast Dirty Dozen Alumni
Creative Crew SU Design Team Alumni
Demo Challenge Leader
Splitcoast Challenge Host
 
TexasGrammy's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: South of Oklahoma, North of DFW Airport = North Texas!
Posts: 40,764
Question Trouble seeing all attached photos

For the past couple of days I've noticed that I'm unable to open some attached photos, while others open without a snag. For example: In this Buy/Sell thread I cannot view the first two pics, yet the last two open as they should. Anyone else 'not seeing things'?
__________________
TexasGrammy** Bev Gerard
blog: Texas Rubber & Ink!
TexasGrammy is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 03-07-2019, 04:46 PM   #31
Proud Fan Club Member
 
muscrat's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Central PA
Posts: 46,668
Default

I can't open your link. It gives me this strange message:

DivisionByZeroError: Modulo by zero in ..../showthread.php(1225) : eval()'d code on line 33
muscrat is online now  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 03-07-2019, 08:03 PM   #32
Splitcoast Dirty Dozen Alumni
Creative Crew SU Design Team Alumni
Demo Challenge Leader
Splitcoast Challenge Host
 
TexasGrammy's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: South of Oklahoma, North of DFW Airport = North Texas!
Posts: 40,764
Default

Quote:
Originally Posted by muscrat View Post
I can't open your link. It gives me this strange message:

DivisionByZeroError: Modulo by zero in ..../showthread.php(1225) : eval()'d code on line 33
How weird!
The link just now worked for me .... but the "error" message you received is very much like what I see in my report/complaint.
__________________
TexasGrammy** Bev Gerard
blog: Texas Rubber & Ink!
TexasGrammy is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 03-07-2019, 08:21 PM   #33
Proud Fan Club Member
 
muscrat's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Central PA
Posts: 46,668
Default

And now the link works for me!
muscrat is online now  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 03-08-2019, 06:36 AM   #34
Splitcoast Dirty Dozen Alumni
SCS Gallery Moderator
Splitcoast Challenge Hostess
Teapot Tuesday TEAm
 
Cook22's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Dublin, Ireland
Posts: 99,507
Default

I keep saying, Kathy, the link issue is temporary . Give them anywhere from two to four hours and they work. Must make it harder to resolve, but I'll be glad when they do, it's very frustrating.
Cook22 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
muscrat likes this post.
Reply With Quote
Old 03-08-2019, 07:22 AM   #35
Proud Fan Club Member
 
muscrat's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Central PA
Posts: 46,668
Default

I agree Sabrina. That's the only thing that makes sense.
muscrat is online now  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 03-12-2019, 07:36 AM   #36
SCS Community Manager Splitcoast Dirty Dozen Alumni
 
UnderstandBlue's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Austin, TX
Posts: 38,443
Send a message via Skype™ to UnderstandBlue
Default

Merged. I'm closing this one because we have a ticket for it. Not sure if this will be in the next release - I'll let you know.
__________________
I'm Lydia.

My Gallery |My Blog | My Videos |
Love Splitcoast?
Help us love our volunteers by shopping at Amazon

UnderstandBlue is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
TexasGrammy and muscrat like this post.
Reply With Quote
Old 05-06-2019, 11:24 AM   #37
SCS Community Manager Splitcoast Dirty Dozen Alumni
 
UnderstandBlue's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Austin, TX
Posts: 38,443
Send a message via Skype™ to UnderstandBlue
Default

Is this still happening? They cannot reproduce it.
__________________
I'm Lydia.

My Gallery |My Blog | My Videos |
Love Splitcoast?
Help us love our volunteers by shopping at Amazon

UnderstandBlue is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-06-2019, 11:29 AM   #38
Splitcoast Dirty Dozen Alumni
SCS Gallery Moderator
Splitcoast Challenge Hostess
Teapot Tuesday TEAm
 
Cook22's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Dublin, Ireland
Posts: 99,507
Default

Yes, it is. One morning this week I posted a link from my phone on the way to work and it was fine . The next morning I posted another link and got the same old duvisdiv by module zero or whatever message.
This morning I couldn't open Judy's link to the TLC from the notification post, and I think not directly from the email either.
Cook22 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-08-2019, 10:06 PM   #39
Splitcoast Dirty Dozen Alumni
SCS Gallery Moderator
Splitcoast Challenge Hostess
Teapot Tuesday TEAm
 
Cook22's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Dublin, Ireland
Posts: 99,507
Default

I was able to post a link to the sketch challenge in the challenge chat thread yesterday from my phone, no problem.
This morning I put links to the WT challenge in my gallery uploads and the error message is back at the time of posting here.
Cook22 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-15-2019, 08:06 AM   #40
SCS Community Manager Splitcoast Dirty Dozen Alumni
 
UnderstandBlue's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Austin, TX
Posts: 38,443
Send a message via Skype™ to UnderstandBlue
Default

Quote:
Originally Posted by Cook22 View Post
I was able to post a link to the sketch challenge in the challenge chat thread yesterday from my phone, no problem.
This morning I put links to the WT challenge in my gallery uploads and the error message is back at the time of posting here.

Next time you get a notification email that results in an error can you forward it to me?
__________________
I'm Lydia.

My Gallery |My Blog | My Videos |
Love Splitcoast?
Help us love our volunteers by shopping at Amazon

UnderstandBlue is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Reply





Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off