In the Forums

Register

Today's Posts

Search

Get the Weekly
Inkling
newsletter





Previous Issues

Splitcoaststampers's privacy policy

Get Social

Splitcoaststampers on InstagramLike Splitcoaststampers on FacebookFollow Splitcoaststampers on TwitterPit Splitcoaststampers on Pinterest

Sponsored Ads


 
Splitcoaststampers.com - the world's #1 papercrafting community
You're currently viewing Splitcoaststampers as a GUEST. We pride ourselves on being great hosts, but guests have limited access to some of our incredible artwork, our lively forums and other super cool features of the site! You can join our incredible papercrafting community at NO COST. So what are you waiting for?

Join the party at Splitcoaststampers today!

Reply
 
Thread Tools
Old 08-18-2006, 08:31 PM   #1
Insane Embellisher
 
jwjazz's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Southeast USA
Posts: 923
Default Problems with links

I know that I am not crazy. I remember being able to click on a posters name in the forum and getting a drop down box that allowed you to choose to look at their gallery, send a pm, etc. It is not working now. Is that a permanent thing? It has been very handy to have. Please don't tell me that it went to live with the edit button that disappeared a while back.
__________________
Jeanette
jwjazz is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-18-2006, 08:58 PM   #2
Stazon Splitcoast
 
row4d's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 14,548
Default

The dropdown works fine for me -- just tested it on your original post to this thread. What browser are you using?
__________________
Rachel
Proud SU! demo and Sci-Fi Geek!


My Stampin' Up! blog
"I'm a time traveler -- I point and laugh at archaeologists." 10th Doctor, "Silence in the Library"
row4d is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-18-2006, 09:08 PM   #3
Insane Embellisher
 
jwjazz's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Southeast USA
Posts: 923
Default

Quote:

Originally Posted by row4d
The dropdown works fine for me -- just tested it on your original post to this thread. What browser are you using?

Thank you.

They are working for me now too. Earlier, everytime I would click on them it took me to the page where their profile is. When I right clicked it asked if I wanted to download the link. I am using Safari on a Mac, but I have never had problems with this before. Seems to have fixed itself. Strange. Maybe I should go to bed for the night and start all over tomorrow.

I am not crazy...I am not crazy...I am not crazy...
__________________
Jeanette
jwjazz is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Reply



Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Links mackbrad Site Issues Archive 0 05-09-2006 06:36 PM
Links ADK Site Issues Archive 1 11-23-2005 07:27 AM
havings problems adding links to posts gsmith76 Site Issues Archive 8 06-05-2005 05:15 AM