In the Forums

Register

Today's Posts

Search

Get the Weekly
Inkling
newsletter





Previous Issues

Splitcoaststampers's privacy policy

Get Social

Splitcoaststampers on InstagramLike Splitcoaststampers on FacebookFollow Splitcoaststampers on TwitterPit Splitcoaststampers on Pinterest

Sponsored Ads


 
Splitcoaststampers.com - the world's #1 papercrafting community
You're currently viewing Splitcoaststampers as a GUEST. We pride ourselves on being great hosts, but guests have limited access to some of our incredible artwork, our lively forums and other super cool features of the site! You can join our incredible papercrafting community at NO COST. So what are you waiting for?

Join the party at Splitcoaststampers today!

Reply
 
Thread Tools
Old 08-26-2008, 04:00 PM   #1
Mad Swapper
 
stampinfrog's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: anywhere there is a stamp
Posts: 1,847
Default Can someone PLEASE help me with my gallery!

I am having trouble with the pics in my gallery! My computer crashed on Aug.8th (great b-day present ugh!) and been off the internet till now. I had to get a new computer and have gotten Zoomtown with this. I now get on the internet w/Internet Explorer 8.0. The problem is with my gallery. When I pulled it up most of the thumbnails are not showing! Instead of the pics there is an red x with the name of the card. On some of the red x's if I click on them then the card will show up in another window and on the other ones nothing happens! I have gone to other gallerys and this is not happening. CAN SOMEONE HELP ME ?
my gallery: http://www.splitcoaststampers.com/ga...&ppuser=140606
Thanks for any help you can give
stampinfrog (aka Connie)
stampinfrog is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-26-2008, 04:19 PM   #2
Glitter Guru
 
transprntbutterfly's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Ohio
Posts: 5,159
Default

I don't know if anyone did anything for you or not, but I went to your gallery and there are 26 beautiful cards.

No red X's - no little boxes - only cards.

Have you tried logging off and then logging back in? I've had the problem you are describing before and when I logged back in all was good.

Best of luck to you.

Now, I'm off to check out your cards a little more closely!
__________________
~michelle~
My gallery
My blog
transprntbutterfly is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-26-2008, 04:23 PM   #3
Stazon Splitcoast
 
jbalcer's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: South Central Texas
Posts: 30,082
Default

Connie - try control + f5. That should help!
__________________
Jenn Balcer
My Blog
jbalcer is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-26-2008, 04:24 PM   #4
Forum Fanatic
 
twget's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: if i told you i'd have to...
Posts: 9,759
Default

Connie, are you still seeing the red X? Your gallery looks fine to me as well

ETA Jenn must have posted a second before I did... that girl is good!
__________________
joyclynn ~ gallery ~ blog ~ bst thread
are you a fan of splitcoast?
We do not inherit the earth from our ancestors, we borrow it from our children. ~ Native American Proverb

twget is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-26-2008, 05:42 PM   #5
Mad Swapper
 
stampinfrog's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: anywhere there is a stamp
Posts: 1,847
Default

transprntbutterfly,
Thank you.I did try logging off and back on and it didn't work. Hope you enjoy what you see in my gallery.
Jbalcer,
Thank you for your instructions. IT WORKS NOW!! THANK YOU SO MUCH.
twget,
Thank you also.And yes Jenn is the BEST!!!
THANK YOU ALL FOR YOUR HELP !!!!!
Connie (AKA stampinfrog)
stampinfrog is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-26-2008, 05:51 PM   #6
Stazon Splitcoast
 
jbalcer's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: South Central Texas
Posts: 30,082
Default

Glad you're back in business, Connie!
__________________
Jenn Balcer
My Blog
jbalcer is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Reply





Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off