In the Forums

Register

Today's Posts

Search

Get the Weekly
Inkling
newsletter





Previous Issues

Splitcoaststampers's privacy policy

Get Social

Splitcoaststampers on InstagramLike Splitcoaststampers on FacebookFollow Splitcoaststampers on TwitterPit Splitcoaststampers on Pinterest

Sponsored Ads


 
Splitcoaststampers.com - the world's #1 papercrafting community
You're currently viewing Splitcoaststampers as a GUEST. We pride ourselves on being great hosts, but guests have limited access to some of our incredible artwork, our lively forums and other super cool features of the site! You can join our incredible papercrafting community at NO COST. So what are you waiting for?

Join the party at Splitcoaststampers today!

Reply
 
Thread Tools
Old 01-20-2009, 04:10 PM   #1
Rubber Obsessor
 
stampinfrog's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: anywhere there is a stamp
Posts: 177
Default Is anyone haveing trouble in the Gallery?

I went into the gallery to look at the beautiful creations and to make comments! I went to the quick post and sumitted my comments,it is taking longer to accept and only sez done. When I looked to make sure my comments uploaded they were not there! They are only showing up now if I hit the refresh button on the puter or go to the forums then back to the gallery.

How something changed on SCS? or is it something I did on the puter? Does anyone know?

Thanks for any help
Connie (aka stampinfrog)
__________________
Connie

My Blog
stampinfrog is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-20-2009, 05:58 PM   #2
Stazon Splitcoast
 
jbalcer's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: South Central Texas
Posts: 22,482
Default

It *could* be 'cause we're doing a little rearranging. Can you try now?
__________________
Jenn Balcer
My Blog
jbalcer is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-20-2009, 06:50 PM   #3
Rubber Obsessor
 
stampinfrog's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: anywhere there is a stamp
Posts: 177
Default

I just got off the gallery making comments and still is doing the same as my post! Thanks Jenn for checking on this!!!!!
__________________
Connie

My Blog
stampinfrog is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-20-2009, 07:09 PM   #4
SCS Founder
 
splitcoaststampers's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Vancouver, WA
Posts: 4,692
Default

hi Connie, do you know what web browser software you use? if so, can you tell me what version?
__________________
- Daven

Needs a sig
splitcoaststampers is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-20-2009, 07:10 PM   #5
Insane Embellisher
 
October Gal's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: between Milwaukee & Chicago
Posts: 956
Default

Same thing happening here- I use Internet Explorer. HTH
__________________
Jen
My Gallery
October Gal is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-20-2009, 07:31 PM   #6
Rubber Obsessor
 
stampinfrog's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: anywhere there is a stamp
Posts: 177
Default

Sorry, I had to stop and do a couple things. I use Internet Explorer I dont know what version.
Sorry to be such a pain Daven!!
__________________
Connie

My Blog
stampinfrog is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-20-2009, 07:42 PM   #7
Rubber Obsessor
 
stampinfrog's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: anywhere there is a stamp
Posts: 177
Default

Daven
Just went into my computer programs I have Windows Internet Explorer Version 7.
HTH
I am off now and will check back tomorrow!
Thanks for all your help!
__________________
Connie

My Blog
stampinfrog is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-21-2009, 05:53 AM   #8
Stazon Splitcoast
 
vz5dzh's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Minglerville, MI
Posts: 40,042
Default

I was just going to post this...

The gallery is wonky. I was just checking out some challenge cards and noticed that a friend's avatar is different over there and it doesn't seem to honor the "invisible mode" thing. It is showing people as on. Hmmm. I also had to refresh to see the comments I posted.
__________________
Lorien
Giggle Mingler(Hee hee)
vz5dzh is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-21-2009, 05:54 AM   #9
Stazon Splitcoast
 
vz5dzh's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Minglerville, MI
Posts: 40,042
Default

I'm also using IE, but I am in version 6.
__________________
Lorien
Giggle Mingler(Hee hee)
vz5dzh is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-21-2009, 06:57 AM   #10
Rubber Obsessor
 
stampinfrog's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: anywhere there is a stamp
Posts: 177
Default

Just went into the gallery this morning and it is still wonky!
__________________
Connie

My Blog
stampinfrog is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-21-2009, 08:09 AM   #11
SCS Founder
 
splitcoaststampers's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Vancouver, WA
Posts: 4,692
Default

thanks for the reports, we made a change to gallery commenting in attempt to make it similar to forum posting.

you notice that the Quick Reply box (where I'm talking right now), once you hit the button to post it shows up immediately and you can see what you posted. gallery commenting hasn't worked this way, but it should now. we're investigating today and doing some testing to try and determine why some of you are experiencing problems.
__________________
- Daven

Needs a sig
splitcoaststampers is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-21-2009, 08:23 AM   #12
Stazon Splitcoast
 
momofour26's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: In a van down by the river..the Minnesota river in Le Sueur, MN
Posts: 12,572
Default

I have also been experiencing the same thing this morning, once I post a comment in the gallery it does not show up till I refresh the page. I am using IE 7. Thanks!
__________________
Jacquie
momofour26 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-21-2009, 08:55 AM   #13
Stazon Splitcoast
 
vz5dzh's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Minglerville, MI
Posts: 40,042
Default

I just had a gal with firefox try it and she says her comment in the gallery popped right up. I just tried it again and I still have to refresh to see it. IE6 for me.
__________________
Lorien
Giggle Mingler(Hee hee)
vz5dzh is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-21-2009, 09:54 AM   #14
Stazon Splitcoast
 
vz5dzh's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Minglerville, MI
Posts: 40,042
Default

Just trying to help give you more information here...

Firefox user is seeing her current avatar on comments in the gallery. I am seeing her old avatar from 5 months ago on her comments in the gallery.

Both IE users and Firefox users can see that I am on in the comments I have left in the gallery, even though I am in invisible mode....
__________________
Lorien
Giggle Mingler(Hee hee)
vz5dzh is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-21-2009, 06:04 PM   #15
Rubber Obsessor
 
stampinfrog's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: anywhere there is a stamp
Posts: 177
Default

OK! I went to the gallery to make some comments on the very first one I brought it up in another window,put my comments in the Quick reply and waited and waited. After 3 mins I just closed the window.
Just thought I would let you know!!!
I went back to the gallery and it is now accepting my comments within a minute or alittle less but still need to refresh to see comments.
__________________
Connie

My Blog

Last edited by stampinfrog; 01-21-2009 at 06:21 PM..
stampinfrog is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-22-2009, 09:27 AM   #16
Pearl-ExPert
 
peebsmama's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Maryland Mountains
Posts: 2,111
Default

I had this same issue last night when I was commenting in the gallery. The little spinning icon appeared while it was "working" then it all just dissappeared and I didn't see my comment. I closed out of that window and opened it again and my comment was there. This happened with every post. It's kind of annoying to have to refresh each time, but I don't know otherwise if my post took or not. I don't know if this is a glitch or a new way that posting will happen.
__________________
Susan
peebsmama is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-22-2009, 03:12 PM   #17
Splitcoast Dirty Dozen Alumni
SCS Gallery Moderator
Splitcoast Challenge Hostess
Teapot Tuesday TEAm
 
Cook22's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Dublin, Ireland
Posts: 33,401
Default

Quote:

Originally Posted by peebsmamaView Post
I had this same issue last night when I was commenting in the gallery. The little spinning icon appeared while it was "working" then it all just dissappeared and I didn't see my comment. I closed out of that window and opened it again and my comment was there. This happened with every post. It's kind of annoying to have to refresh each time, but I don't know otherwise if my post took or not. I don't know if this is a glitch or a new way that posting will happen.
I'm having that problem this evening, whereas I wasn't having it yesterday or this afternoon.
Not complaining, just feedback .

Maybe the problem is that I am now on DH's laptop which is IE7, whereas earlier I was on my PC which is the Firefox 3.x

Last edited by Cook22; 01-22-2009 at 03:32 PM.. Reason: Adding browser.
Cook22 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-23-2009, 09:41 AM   #18
Dirty Dozen Alumni
 
bambi64's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: at my table creating
Posts: 14,257
Default

Still having the same problem as everyone else is as I just commented on a card but it didn't show until I refreshed it. I'm on IE. (not sure what version)
__________________
Amber Joy

bambi64 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-23-2009, 09:47 PM   #19
Dirty Dozen Alumni
 
Jami's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: SoCal
Posts: 47,563
Default

I just had that commenting problem too. It didn't occur to me to resfrsh until I read this thread - sure enough it's there after I hit refresh. I had never seen that little swirly *working* icon before.
__________________
Jami
Does running late count as exercise?

Jami is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-24-2009, 06:09 AM   #20
Dirty Dozen Alumni
 
DawnL's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Llamaville, OH
Posts: 15,685
Default

grrrrr...yes, still having the problem! using IE whatever the latest is....
__________________

there is a very fine line between"hobby" and "mental illness"
DawnL is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-24-2009, 07:27 AM   #21
Glitter Guru
 
Kimberli's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Missing my sweet boy! <3
Posts: 5,359
Default

I was having the same issue. The comments weren't showing up until you refresh. The good thing was that once it came up as done, you could hit the back button once and it would show you the cards in the gallery again, not like before when you'd hit the button and it would go back to your comment, then back to the card and THEN back to the cards in the gallery. This time was much quicker although you couldn't tell if your post went through (until you refreshed).
I am on IE too...7, I think.
__________________
Kimberli

Kimberli is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-24-2009, 10:24 AM   #22
Insane Embellisher
 
October Gal's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: between Milwaukee & Chicago
Posts: 956
Default

I am still having the same problem and it seems to be taking even longer to comment on cards.
__________________
Jen
My Gallery
October Gal is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-24-2009, 02:03 PM   #23
Pearl-ExPert
 
Tracy-Stamper's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2,313
Default

Help!! None of my comments are posting???? It does the circle spin and then nothing!! ack.
__________________
Visit me here ----> Durcan Designs
Tracy-Stamper is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-24-2009, 02:55 PM   #24
Dirty Dozen Alumni
 
DawnL's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Llamaville, OH
Posts: 15,685
Default

Quote:

Originally Posted by Tracy-StamperView Post
Help!! None of my comments are posting???? It does the circle spin and then nothing!! ack.
just refresh Tracy and you're comment should be there.... but who has time to check!!
__________________

there is a very fine line between"hobby" and "mental illness"
DawnL is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-24-2009, 04:31 PM   #25
SCS Founder
 
splitcoaststampers's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Vancouver, WA
Posts: 4,692
Default

our intention was to make gallery commenting work in a similar fashion to the forum Quick Reply box (where I'm typing right now). you submit your comment, then it shows up almost immediately and without having to refresh the page.

it's not working quite that way for everyone yet apparently, we're looking at it now.
__________________
- Daven

Needs a sig
splitcoaststampers is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-24-2009, 05:18 PM   #26
Rubber Obsessor
 
stampinfrog's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: anywhere there is a stamp
Posts: 177
Default

Oh Daven I am glad you are looking at it again. I just came from the gallery and it was taking longer to accept the comments and still have to refresh. Hopefully you can get it to work better.
Thanks
Connie
__________________
Connie

My Blog
stampinfrog is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-25-2009, 08:48 AM   #27
Insane Embellisher
 
casslarson's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Amarillo TX
Posts: 790
Default

I'm glad to know ya'll are working on this; ever since Wednesday I've had the worst luck with the gallery.

1. Commenting - it's Sunday and my comments are not showing up and taking longer to be processed.

2. I always open in a new tab - usually 3-6 at a time, view the cards and comment, and close to return to the original gallery page. This will work fine fo awhile but then they will never load. I have to close out my browser and/or restart to get any page in the gallery to load again. Not only is it a pain in the time it takes, it's a pain b/c I lose my spot. So of course, I haven't been viewing and commenting much the past few days.

I use IE as well - not sure which version, but I'm guessing fairly new as I got my laptop at Christmas and it has Vista on it.

I'll be watching to see how this gets resolved! Thanks so much for working on it to make it better!!
casslarson is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-25-2009, 01:56 PM   #28
Pearl-ExPert
 
Tracy-Stamper's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2,313
Default

oh gosh, I hope you guys can come up with a solution soon. I know you're all probably busy with CHA. I'll try refreshing to see if it posts. It's a terrible feeling to write out a compliment to someone and then think they never got it.
__________________
Visit me here ----> Durcan Designs
Tracy-Stamper is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 01-25-2009, 02:01 PM   #29
Pearl-ExPert
 
Tracy-Stamper's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2,313
Default

Okay, I went back and checked the cards I commented on and my comments are there!! Yeah, that makes me feel waaaaayy better. Now, at least I know my time wasn't wasted. Good luck with getting this fixed and thanks for letting us vent.
__________________
Visit me here ----> Durcan Designs
Tracy-Stamper is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 02-02-2009, 06:39 PM   #30
Insane Embellisher
 
AmylovesNormaJean's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Wisconsin
Posts: 810
Default

HI Everyone, I just wanted to let you know that I've been experiencing all the same problems you gals have...I just started a new thread because I didn't see this one. I have Internet Explorer too. Hopefully they'll get this fixed soon.
__________________
Come visit me at my BLOG Amy's Creative Pursuits!
Proud Fan Club, and R.A.K. Member
AmylovesNormaJean is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 02-06-2009, 01:23 PM   #31
Rubber Obsessor
 
stampinfrog's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: anywhere there is a stamp
Posts: 177
Default

Ohhhh Davin THANK YOU,THANK YOU,THANK YOU!! I just into the gallery to make a few comments and its working like it did before!!! No more triwly thingy!
THANK YOU SO MUCH!!!!
My Friday has just out to be one of the best!!
Hugs,
Connie
__________________
Connie

My Blog
stampinfrog is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 02-06-2009, 02:57 PM   #32
SCS Founder
 
splitcoaststampers's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Vancouver, WA
Posts: 4,692
Default

Quote:

Originally Posted by stampinfrogView Post
Ohhhh Davin THANK YOU,THANK YOU,THANK YOU!! I just into the gallery to make a few comments and its working like it did before!!! No more triwly thingy!
THANK YOU SO MUCH!!!!
My Friday has just out to be one of the best!!
Hugs,
Connie
I assume you're on IE 7, we've turned it off until we can figure out why it's not working properly.
__________________
- Daven

Needs a sig
splitcoaststampers is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 02-08-2009, 03:56 PM   #33
Insane Embellisher
 
AmylovesNormaJean's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Wisconsin
Posts: 810
Default

Thanks for turning it OFF, now I can finally leave comments again!
__________________
Come visit me at my BLOG Amy's Creative Pursuits!
Proud Fan Club, and R.A.K. Member
AmylovesNormaJean is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 02-09-2009, 02:43 PM   #34
Splitcoast Dirty Dozen Alumni
SCS Gallery Moderator
Splitcoast Challenge Hostess
Teapot Tuesday TEAm
 
Cook22's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Dublin, Ireland
Posts: 33,401
Default

I was coming to see why we were back to 3 back arrows again. Fair enough if other people were having problems, but I hope the quick commenting is back soon, it was so wonderful. Sometimes I was having the same problem with a comment not displaying, and just using refresh, but I can't say that I noticed if it was only on DH's laptop (IE7) or on my latest Firefox update too.
Cook22 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Reply





Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off