In the Forums

Register

Today's Posts

Search

Get the Weekly
Inkling
newsletter





Previous Issues

Splitcoaststampers's privacy policy

Get Social

Splitcoaststampers on InstagramLike Splitcoaststampers on FacebookFollow Splitcoaststampers on TwitterPit Splitcoaststampers on Pinterest

Sponsored Ads


 
Splitcoaststampers.com - the world's #1 papercrafting community
You're currently viewing Splitcoaststampers as a GUEST. We pride ourselves on being great hosts, but guests have limited access to some of our incredible artwork, our lively forums and other super cool features of the site! You can join our incredible papercrafting community at NO COST. So what are you waiting for?

Join the party at Splitcoaststampers today!

Reply
 
Thread Tools
Old 08-13-2006, 02:54 AM   #1
Stazon Splitcoast
 
lindylou1220's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Central NY
Posts: 16,021
Default After updating Windows I'm crashing here

I updated my Windows (2000) this morning and have crashed in Splitcoast several times since using IE. I don't know if it's just me, but if it's not, I thought you might want to know.

I first tried the "advanced" reply option in a thread and that crashed me every time. I also crashed a couple of times in linking from my Yahoo mail to the threads.

I hope this is something that's NOT just me so I can take advantage of the full "awesomeness" (is that a word?) of your website once it's fixed!
lindylou1220 is online now  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-13-2006, 04:24 AM   #2
Rubber Obsessor
 
shawneehansel's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Cumberland, Maryland
Posts: 100
Default

I am crashing on just about every page I am going to with my windows 2000 as well and I am getting pretty mad about it. It has been happening to me all week and I have never had any problem before. I can't even go to the galleries anymore because I crash every time and if this is going to keep happening I am going to be really mad hopefully someone can help because I can't install something else.
__________________
Shawnee Mace
shawneehansel is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-13-2006, 05:56 AM   #3
Stazon Splitcoast
 
lindylou1220's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Central NY
Posts: 16,021
Default

Yes, after my issue earlier, I now find I am periodically crashing all over SCS. No apparent connection or warning. It's makin' me crazy!

I did get a message after defragging and rebooting that I have chosen not to "accept certificates" from [this?] site. I'll take anything you guys want to give me. LOL Any clues on a fix?
lindylou1220 is online now  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-13-2006, 06:13 AM   #4
Stazon Splitcoast
 
lindylou1220's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Central NY
Posts: 16,021
Default

Oh, I think I just figured this out. I hope it helps you, too, Shawnee.

Go into Tools / Internet Options / Privacy / Edit / enter the SCS web address / click Accept / and say OK.

Crossing fingers!
lindylou1220 is online now  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-13-2006, 06:55 AM   #5
Kookie Creator
 
jen41472's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Indiana
Posts: 378
Default

I'm not sure if this will help you, but last week I was having a horrible time going to any websites. I was using Internet explorer...........hubby works for comcast, so we called a tech friend and he told us to get rid of internet explorer, and download (free) Mozilla Firefox. OMG it is awesome, way faster, no more crashes, not a single problem. Just thought it might be worth a shot, I also told a friend about this and they downloaded firefox and are loving it too! HTH maybe
__________________
Jennifer Hensley
Beech Grove, IN

My New BLOG, come check it out

http://jen-stampininthemidwest.blogspot.com/


jen41472 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-13-2006, 06:59 AM   #6
Stazon Splitcoast
 
lindylou1220's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Central NY
Posts: 16,021
Default

Boo hoo hoo. This did not fix the problem. I think I will be looking into Firefox.
lindylou1220 is online now  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-13-2006, 07:29 AM   #7
Rubber Obsessor
 
Beverly0917's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Carnation, Washington
Posts: 199
Default Im the Friend....lol

Quote:

Originally Posted by jen41472
I'm not sure if this will help you, but last week I was having a horrible time going to any websites. I was using Internet explorer...........hubby works for comcast, so we called a tech friend and he told us to get rid of internet explorer, and download (free) Mozilla Firefox. OMG it is awesome, way faster, no more crashes, not a single problem. Just thought it might be worth a shot, I also told a friend about this and they downloaded firefox and are loving it too! HTH maybe

Im the friend!! lol We were having major lock up issues at every webpage we would go to. DL Firefox and we are screaming through webpages. We have had NO problems whatsoever!!
__________________
Beverly Boelter

I met Stacy Julian at Silverwood theme park on 8/7/08. She is AWESOME!!
Beverly0917 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-13-2006, 08:30 AM   #8
Stazon Splitcoast
 
lindylou1220's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Central NY
Posts: 16,021
Default

Got Firefox. No issues so far. The crashes turned out to be more widespread than SCS with IE. Anyone have a clue?

Likin' Firefox so far.
lindylou1220 is online now  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-13-2006, 08:33 AM   #9
Stazon Splitcoast
 
lindylou1220's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Central NY
Posts: 16,021
Default

You know, I'm posting so much I feel like I'm talking to myself. I know it's just that not everyone is up yet.

Anyway, I realized that I have been getting funky error with my Pegasus e-mail for most of the week. I wonder if these issues are connected?

OMG, I just noticed I could edit here. Next time that's what I'll do!
lindylou1220 is online now  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-14-2006, 01:24 PM   #10
Dirty Dozen Alumni
 
trudee's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Asheville, NC
Posts: 3,279
Default

I had a windows update today, and when I am on SCS, I'll be browsing the gallery, or the forums and *poof* my window closes out on me.

Anyone know what's going on?
Changing my browser is not an option for me.
Thanks!
__________________
trudee is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-14-2006, 03:36 PM   #11
Dirty Dozen Alumni
 
trudee's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Asheville, NC
Posts: 3,279
Default

UGH!! this is SO ANNOYING!!! I am trying to find a thread and my &^W%$#%^#@ window keeps closing before I find it and I have to start over!!!
__________________
trudee is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-14-2006, 06:07 PM   #12
Stazon Splitcoast
 
abmartin's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Chick country
Posts: 21,044
Default

I'm having the same issues....takes me forever to get back on here...I'll be on and it's gone....Firefox isn't even working.....help, I need to feed my addiction

Thanks!
__________________
*Ann*
abmartin is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-14-2006, 06:39 PM   #13
Pearl-ExPert
 
Theresa Romani's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Maryland
Posts: 2,773
Default

Me too! I just did the updates and now I'm going nuts with IE closing on me every two seconds! ARGH!!!

-Theresa
Theresa Romani is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-14-2006, 07:33 PM   #14
Stazon Splitcoast
 
lindylou1220's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Central NY
Posts: 16,021
Default

Thank goodness it's not just me! Maybe Daven will check in soon. (Crosses fingers.) Firefox is helping for now.
lindylou1220 is online now  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-15-2006, 05:33 AM   #15
SCS Founder
 
splitcoaststampers's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Vancouver, WA
Posts: 4,692
Default

hmm, afraid I don't have much to offer at this point. I'd suggest one of two things:

- switch to Firefox as mentioned above (there's a link on our home page to the download)
- wait a few more days until we switch over to the new version of our forum software. I *don't know* whether this update will work better with IE, but it's the only hope I can offer right now.

are all of you on Win2k (Windows 2000)? if not, which version of Windows is causing you trouble?

trudee, curious why a browser change is not an option?
__________________
- Daven

Needs a sig
splitcoaststampers is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-15-2006, 05:44 AM   #16
Dirty Dozen Alumni
 
trudee's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Asheville, NC
Posts: 3,279
Default

Quote:

Originally Posted by splitcoaststampers
are all of you on Win2k (Windows 2000)? if not, which version of Windows is causing you trouble?

trudee, curious why a browser change is not an option?
I'm running Windows XP Professional. I can't change browsers, because this computer belongs to my employer. They block all downloads, except for the ones they initiate.

Why on earth are you up so early?!?!?! {{{{Daven}}}}
__________________
trudee is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-15-2006, 08:07 AM   #17
Rubber Obsessor
 
shawneehansel's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Cumberland, Maryland
Posts: 100
Default

I am running on windows 200o and have been all along why all of a sudden can I not do anything without crashing? it is really frustrating I don't want to have to download something else to my computer when I have been fine all along until now. There has to be something else going on. Just when I finally got a digital camera and I am ready to upload pictures and I won't even be able to see them. I am really upset. So if anyone knows anything let me know. I couldn't even look at the new fan club. I am so mad.
__________________
Shawnee Mace
shawneehansel is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-16-2006, 05:19 AM   #18
Rubber Obsessor
 
shawneehansel's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Cumberland, Maryland
Posts: 100
Default

okay I have switched to firefox and it is fine but I also contacted the person that works on my computer and she says it is a virus and that is why we are having so much problems. Let me know when things are switched over and I am going to go on IE and see if it any better
__________________
Shawnee Mace
shawneehansel is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-17-2006, 12:33 AM   #19
Splitcoast Dirty Dozen Alumni
 
Angela R.'s Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: OK
Posts: 16,837
Default

i've been having the same problem for a few days now, but i ONLY get an "IE has encountered a problem" message when i'm on SCS!!! dh is telling me to stop coming on here - is he #*&%([email protected] nuts??? i ran a virus scan earlier and it detected nothing - what's going on please?!! never heard of firefox?!!
Angela R. is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-17-2006, 03:51 AM   #20
Rubber Obsessor
 
shawneehansel's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Cumberland, Maryland
Posts: 100
Default

I was only getting it here as well and I don't know what the heck was going on so I just went to www.firefox.com and downloaded it because I can't live without SCS and it is running smoothly with this. I am inclined to believe that something is going on with the site since so many of us is having this problem. Firefox is free so I am not sure what is up.
__________________
Shawnee Mace
shawneehansel is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-17-2006, 04:06 AM   #21
Cardstock Collector
 
mom2matt&sam's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1
Default

I have been receiving "IE has encounted a problem" ONLY on this site. Every other site is working fine with IE. It seems to have started Monday for me BUT I had not logged onto SCS since Wednesday last week and everything was fine then. It is frustrating!
mom2matt&sam is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-17-2006, 04:11 AM   #22
Rubber Obsessor
 
shawneehansel's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Cumberland, Maryland
Posts: 100
Default

I know how frustrating it is. But I only had problems here too and I think it is still doing it on IE. I wish they could help us somehow.
__________________
Shawnee Mace
shawneehansel is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-17-2006, 04:18 AM   #23
Stazon Splitcoast
 
lindylou1220's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Central NY
Posts: 16,021
Default

Quote:

Originally Posted by mom2matt&sam
I have been receiving "IE has encounted a problem" ONLY on this site. Every other site is working fine with IE. It seems to have started Monday for me BUT I had not logged onto SCS since Wednesday last week and everything was fine then. It is frustrating!
Welcome to posting! At least this problem (which I continue to have as well with IE) got you to talk to us. LOL
lindylou1220 is online now  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-18-2006, 02:46 PM   #24
Inking Addict
 
Christine Johnson's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Colorado Springs, CO
Posts: 75
Default

Just bumping this up to see if anyone has had insight into what's going on...it's happening to me too! And l'm crashing only on SCS, other sites are fine. Very frustrating!!
Christine Johnson is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-18-2006, 03:46 PM   #25
SCS Founder
 
splitcoaststampers's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Vancouver, WA
Posts: 4,692
Default

it will help us if you can give me more information. what version of Windows you're using, what version of IE, and what you were doing when IE crashed.

I've been doing some investigation, and haven't uncovered any information yet about problems with recent Windows updates, browser updates or software conflicts. but if you can give me more info it might help to narrow down the problem areas.
__________________
- Daven

Needs a sig
splitcoaststampers is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-19-2006, 10:36 AM   #26
Inking Addict
 
Christine Johnson's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Colorado Springs, CO
Posts: 75
Default

I'm using Windows 2000, Service Pack 4: IE 6.0, 2800, 1106C, SP1. (Being computer illiterate, all those numbers mean nothing to me).

This morning alone, I crashed while in the Forums>Family Matters>Support Group>Preg. Stampers-Newborns
Also when I was in one thread and wanted to go back to the Forums main page, I clicked on the back button, and crashed.
Then while in the Gallery>TLC77, I crashed when I clicked on a card to enlarge it and see it's details.
All this happened within about 15 minutes or so...I got frustrated and stopped browsing.

Awhile ago, others were mentioning that they get a "Runtime Error has occured, Do you want to Debug" screen that would pop up whenever they (me too!) would change cards that they were looking at in the gallery. My little box also says "line 31, Error object required". What can I do to get rid of these annoying boxes...any ideas?

If you can figure this out, you're a genius!! Thanks so much for all the hard work you do for us!
Christine Johnson is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-19-2006, 02:11 PM   #27
Pearl-ExPert
 
Theresa Romani's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Maryland
Posts: 2,773
Default

I'd like to give you this info but I have no clue where to even find it! I'm pretty sure it is Windows 2000 but what service pack? I only crash here on SCS. I've crashed in the forums, the gallery, and trying to upload cards.

-Theresa
Theresa Romani is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-20-2006, 06:11 AM   #28
Dirty Dozen Alumni
 
trudee's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Asheville, NC
Posts: 3,279
Default

Daven I just had 2 different IE application error boxes pop up before my windows crashed this time. I find I have the biggest problems in the gallery. (though it happens in the forums, as well, trying to open threads, or hitting 'back', etc) When I am trying to read my comments on my stuff, I open like 6 windows, because they keep closing out on me when I hit the next page to view, or bring up the card to read comments, or hit 'back' to get back to my main gallery page.....it's *really* a pain in the you know what!! (it happens on anyone's gallery I try to access, not just mine)

The first error:
Quote:

The instruction at "0x77f580db" referenced memory at "0x00000000". The memory could not be "written". Click on OK to terminate the program.
The second error:
Quote:

The instruction at "0x77f585c0" referenced memory at "0x00000000". The memory could not be "written". Click on OK to terminate the program.
Thanks, D Man!!
__________________
trudee is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-21-2006, 06:06 AM   #29
Dirty Dozen Alumni
 
trudee's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Asheville, NC
Posts: 3,279
Default

bump
__________________
trudee is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-21-2006, 06:27 AM   #30
SCS Founder
 
splitcoaststampers's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Vancouver, WA
Posts: 4,692
Default

thanks trudee, yep, that's definitely your browser crashing. thanks for the additional info.
__________________
- Daven

Needs a sig
splitcoaststampers is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-21-2006, 08:38 AM   #31
Mad Swapper
 
kathyj30's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Washington
Posts: 1,644
Default Possible Solution

Quote:

Originally Posted by shawneerank
I was only getting it here as well and I don't know what the heck was going on so I just went to www.firefox.com and downloaded it because I can't live without SCS and it is running smoothly with this. I am inclined to believe that something is going on with the site since so many of us is having this problem. Firefox is free so I am not sure what is up.
This is still the best solution I have found to eliminate IE problems. I have had NO issues since I installed and use this brower. And I use Window XP 2002.
__________________
Kathy Hill - Stampin' Up! Demonstrator
SCS member #549
My Gallery
"Let your little light shine...."
kathyj30 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-21-2006, 09:08 AM   #32
Dirty Dozen Alumni
 
trudee's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Asheville, NC
Posts: 3,279
Default

Quote:

Originally Posted by kathyj30
This is still the best solution I have found to eliminate IE problems. I have had NO issues since I installed and use this brower. And I use Window XP 2002.
Wish I could, but I can't install anything on this computer as it belongs to my employer.
__________________
trudee is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-23-2006, 02:33 AM   #33
Stazon Splitcoast
 
lindylou1220's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Central NY
Posts: 16,021
Default

I wasn't thinking when I opened my mail this morning and used IE. The very first SCS link in my e-mail got me: "Microsoft Internet Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience."

You have my "particulars" in my first post. Unlike trudee, I am using Win XP at the office and am not having any problems there. I have defragged and run my antivirus software here. I do see a bunch of new posts on this topic have popped up over the last few days...
lindylou1220 is online now  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-23-2006, 07:13 AM   #34
Stazon Splitcoast
 
sassyat30's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: WI
Posts: 14,831
Default

GRRRR! I've been getting error messages all morning! I'll either get the "page cannot be displayed" error message or a blank page with nothing but a "0" on it...I'm running Windows XP and this has been happening much more frequently in the last couple weeks...SCS is the only website I have this problem with.
sassyat30 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-23-2006, 09:11 AM   #35
Stazon Splitcoast
 
sassyat30's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: WI
Posts: 14,831
Default

Quote:

Originally Posted by sassyat30
GRRRR! I've been getting error messages all morning! I'll either get the "page cannot be displayed" error message or a blank page with nothing but a "0" on it...I'm running Windows XP and this has been happening much more frequently in the last couple weeks...SCS is the only website I have this problem with.


Just FYI: I downloaded Firefox and I'm still having the same problems with a blank page with just "0" on it...
sassyat30 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-23-2006, 09:15 AM   #36
Stazon Splitcoast
 
jbalcer's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: South Central Texas
Posts: 22,482
Default

Quote:

Originally Posted by sassyat30
GRRRR! I've been getting error messages all morning! I'll either get the "page cannot be displayed" error message or a blank page with nothing but a "0" on it...I'm running Windows XP and this has been happening much more frequently in the last couple weeks...SCS is the only website I have this problem with.
That's more us than you, Sassy. I've had the same, no matter what browser. Hopefully The Dudes will fix soon!
__________________
Jenn Balcer
My Blog
jbalcer is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-23-2006, 09:33 AM   #37
Hardware Hotshot
 
KarenInKali's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Rancho Penasquitos, CA
Posts: 4,238
Default

Anyone having trouble with IE opening some sites with a larger font than normal? Just started happening to me last night....
__________________

BLINGO
KarenInKali is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-23-2006, 10:05 AM   #38
Stazon Splitcoast
 
sassyat30's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: WI
Posts: 14,831
Default

Quote:

Originally Posted by jbalcer
That's more us than you, Sassy. I've had the same, no matter what browser. Hopefully The Dudes will fix soon!

Thanks, Jenn...at least I can stop worrying that there is something wrong with my computer!! LOL
sassyat30 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-27-2006, 10:17 AM   #39
Stazon Splitcoast
 
lindylou1220's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Central NY
Posts: 16,021
Default

I just downloaded another Windows update today and so far SO GOOD with IE. Just thought everyone else with problems might want to know.
lindylou1220 is online now  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 08-27-2006, 11:56 AM   #40
Pearl-ExPert
 
Theresa Romani's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Maryland
Posts: 2,773
Exclamation

Quote:

Originally Posted by lindylou1220
I just downloaded another Windows update today and so far SO GOOD with IE. Just thought everyone else with problems might want to know.
I just did the same thing and haven't crashed even once yet in this session. I think they have fixed it!!

-Theresa
__________________
- Theresa


My Gallery
Theresa Romani is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Reply





Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off