In the Forums

Register

Today's Posts

Search

Get the Weekly
Inkling
newsletter





Previous Issues

Splitcoaststampers's privacy policy

Get Social

Splitcoaststampers on InstagramLike Splitcoaststampers on FacebookFollow Splitcoaststampers on TwitterPit Splitcoaststampers on Pinterest

Sponsored Ads


 
Splitcoaststampers.com - the world's #1 papercrafting community
You're currently viewing Splitcoaststampers as a GUEST. We pride ourselves on being great hosts, but guests have limited access to some of our incredible artwork, our lively forums and other super cool features of the site! You can join our incredible papercrafting community at NO COST. So what are you waiting for?

Join the party at Splitcoaststampers today!

Reply
Thread Tools
Old 10-11-2006, 08:55 AM   #1  
Dirty Dozen Alumni
Splitcoast Challenge Hostess
Creative Crew Alumni
 
Jeanne S's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Poofville
Posts: 53,561
Likes: 0
Received 2 Likes on 2 Posts
Default Upload issue

I just uploaded a card. It's showing the thumbnail just fine but not the picture when you click on it. I'm getting a red X box instead. Do I need to try and reload the picture or will this reslove itself? Here's what I uploaded:

Forums at Splitcoaststampers
__________________
Jeanne S - Inky Paws
SCS Moderator
Jeanne S is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 10-11-2006, 09:17 AM   #2  
Stazon Splitcoast
 
newtnewt's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Scappoose, OR
Posts: 53,464
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

I can see the fullsize pic now. I know last night the actual pic was taking some time to actually be visible.
__________________
Jessica
Suck it Up, Cupcake!



newtnewt is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 10-11-2006, 09:20 AM   #3  
Stazon Splitcoast
 
Barbra1224's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: O-HI-O
Posts: 18,002
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Ok.. I was getting the same problem and deleted it. Maybe I should try again...
__________________
Barb
Barbra1224 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Old 10-11-2006, 09:21 AM   #4  
Dirty Dozen Alumni
Splitcoast Challenge Hostess
Creative Crew Alumni
 
Jeanne S's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Poofville
Posts: 53,561
Likes: 0
Received 2 Likes on 2 Posts
Default

It's all better now!!!
__________________
Jeanne S - Inky Paws
SCS Moderator
Jeanne S is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote Likes
Reply



Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
connection issue mcschmidty General Stamping Talk 12 09-18-2006 09:29 PM
Skip upload and process the files already in your upload directory Doris B Site Issues Archive 0 09-14-2006 06:06 AM
Powers that be! Upload issue!! Jackie G Site Issues Archive 7 05-15-2006 07:41 PM
Gallery Issue bogie Site Issues Archive 11 09-13-2005 03:10 PM