In the Forums

Register

Today's Posts

Search

Get the Weekly
Inkling
newsletter





Previous Issues

Splitcoaststampers's privacy policy

Get Social

Splitcoaststampers on InstagramLike Splitcoaststampers on FacebookFollow Splitcoaststampers on TwitterPit Splitcoaststampers on Pinterest

Sponsored Ads


 
Splitcoaststampers.com - the world's #1 papercrafting community
You're currently viewing Splitcoaststampers as a GUEST. We pride ourselves on being great hosts, but guests have limited access to some of our incredible artwork, our lively forums and other super cool features of the site! You can join our incredible papercrafting community at NO COST. So what are you waiting for?

Join the party at Splitcoaststampers today!

Closed Thread
Thread Tools
Old 04-24-2021, 06:44 PM   #1  
Splitcoast Dirty Dozen Alumni
Splitcoast Challenge Hostess
 
justwritedesigns's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: native Texan living in extreme N. GA
Posts: 73,008
Received 32 Likes on 30 Posts
Default Editor functions in forum posts

Hi Lydia,
This problem just started the last few days. When I post a response in the Challenge Forums, the color picker no longer works. I also noticed it is changing the title I give to the link to my card in the gallery. It seems to be acting like it thinks it's autocorrect, lol. Autocorrect drives me batty. It always choses wrong.

eta: I even went into Source & added the codes for color & it would not accept it.
__________________
Julie Warner-justwritedesigns
My Gallery
The Write Stuff- my blog
Facebook|Pinterest|Instagram
Splitcoast Dirty Dozen Alumni,
Featured StamperHostess & Inspiration Challenge Hostess

I design for: Rubbernecker Stamps

Last edited by justwritedesigns; 04-24-2021 at 06:52 PM..
justwritedesigns is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Likes
Old 05-19-2021, 11:24 AM   #2  
SCS Community Manager Splitcoast Dirty Dozen Alumni
 
UnderstandBlue's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Austin, TX
Posts: 40,672
Received 562 Likes on 261 Posts
Send a message via Skype™ to UnderstandBlue
Default

Test. (color picker works for me)

We have a link fix rolling out that should correct that but I'll verify.
__________________
I'm Lydia.

My Gallery |My Blog | My Videos |
Love Splitcoast?
Help us love our volunteers by shopping at Amazon

UnderstandBlue is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Likes
Old 05-20-2021, 12:14 AM   #3  
Splitcoast Dirty Dozen Alumni
SCS Gallery Moderator
Splitcoast Challenge Hostess
Teapot Tuesday TEAm
 
Cook22's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Dublin, Ireland
Posts: 122,855
Received 439 Likes on 338 Posts
Default

Since it's related to the editor functions, I just thought I'd ask here. Is there going to be a font size option, I'm guessing not. In that case is there some code we can use? [size] doesn't seem to work. I noticed in a post I was preparing last night which I had copied from an earlier one that there seemed to be an [h3] which I wondered was it h for height, but I felt it only made everything else look smaller, it didn't actually make what was in the brackets larger.
__________________
Sabrina Monday is Technique Time: TLC challenge forum There's a TEA party every Tuesday Thursday is Ways To Use It: WT challenge forum SU Gallery Index project
Cook22 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Likes
Old 05-22-2021, 06:48 PM   #4  
Splitcoast Dirty Dozen Alumni
Splitcoast Challenge Hostess
 
justwritedesigns's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: native Texan living in extreme N. GA
Posts: 73,008
Received 32 Likes on 30 Posts
Default

Quote:

Originally Posted by UnderstandBlueView Post
Test. (color picker works for me)

We have a link fix rolling out that should correct that but I'll verify.
Lydia, I'm not seeing color picker working. Even in your post here, I don't see a color. When I posted a response in the IC804 challenge yesterday, it acts like it's working, but it doesn't when the response is posted.

Here are 3 screen shots I took of what I see: the "Source" view, the normal view, & what it looked like after I hit Post. Not only did the color picker NOT work, it also is still changing the title I gave it. It also did not allow the [size] code I put in.
Attached Thumbnails
Editor functions in forum posts-screen-shot-2021-05-21-10.45.11-pm.jpg   Editor functions in forum posts-screen-shot-2021-05-21-10.45.22-pm.jpg   Editor functions in forum posts-screen-shot-2021-05-21-10.45.31-pm.jpg  
__________________
Julie Warner-justwritedesigns
My Gallery
The Write Stuff- my blog
Facebook|Pinterest|Instagram
Splitcoast Dirty Dozen Alumni,
Featured StamperHostess & Inspiration Challenge Hostess

I design for: Rubbernecker Stamps
justwritedesigns is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Likes
Old 05-23-2021, 03:08 AM   #5  
Splitcoast Dirty Dozen Alumni
SCS Gallery Moderator
Splitcoast Challenge Hostess
Teapot Tuesday TEAm
 
Cook22's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Dublin, Ireland
Posts: 122,855
Received 439 Likes on 338 Posts
Default

I have to say that colour picker is definitely working for me. But as to whether I can get the text I want showing, and not a repeat of a previous link, it's a bit hit and miss. It makes posting challenges a bit stressful as by their nature they have multiple links. I can't identify why sometimes I can get my choice of text and sometimes I get arbitrary changes.
COLOR
__________________
Sabrina Monday is Technique Time: TLC challenge forum There's a TEA party every Tuesday Thursday is Ways To Use It: WT challenge forum SU Gallery Index project
Cook22 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Likes
Old 05-23-2021, 04:40 AM   #6  
SCS Community Manager Splitcoast Dirty Dozen Alumni
 
UnderstandBlue's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Austin, TX
Posts: 40,672
Received 562 Likes on 261 Posts
Send a message via Skype™ to UnderstandBlue
Default

Okay I see what's happening and it's related to link formatting - I didn't realize you were talking about color on a formatted link. I do not believe the change to formatted links is honoring ANY text or color changes. The conversion to link titles is overriding BB code.

Sabrina we have a ticket open on the font issue - I'll add size.
__________________
I'm Lydia.

My Gallery |My Blog | My Videos |
Love Splitcoast?
Help us love our volunteers by shopping at Amazon

UnderstandBlue is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Likes
Old 05-25-2021, 09:11 AM   #7  
Splitcoast Dirty Dozen
Splitcoast Challenge Hostess

Proud Fan Club Member
 
kiagc's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Southern Ontario, Canada
Posts: 47,205
Received 31 Likes on 26 Posts
Default

I am like Julie, no colour shows once posted.
__________________
Kia
Kia's place
kiagc is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Likes
Old 05-27-2021, 04:07 AM   #8  
SCS Community Manager Splitcoast Dirty Dozen Alumni
 
UnderstandBlue's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Austin, TX
Posts: 40,672
Received 562 Likes on 261 Posts
Send a message via Skype™ to UnderstandBlue
Default

Quote:

Originally Posted by kiagcView Post
I am like Julie, no colour shows once posted.
If you use BB code it definitely works. Here's an example

Vertical Trifold Window Card with orange text.

Here's a link I'm just pasting and then using the color picker on.
Vertical Tri-Fold Window by Stampinwendy13 at Splitcoaststampers
__________________
I'm Lydia.

My Gallery |My Blog | My Videos |
Love Splitcoast?
Help us love our volunteers by shopping at Amazon

UnderstandBlue is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Likes
Old 07-15-2021, 10:28 AM   #9  
Pearl-ExPert
 
klb1082's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Knightdale, NC
Posts: 2,605
Received 83 Likes on 77 Posts
Default

WHAT IS WRONG WITH THIS SITE?? My swap post suddenly changed from normal spacing to way too much space between lines. Also, when trying to edit the post, a box appears below this one that says "body," "p." What is that? 



I checked with the others in my swap and they see the problem too. 



Can I please get help with this?



 

__________________
Kari
CHS2BHPY!
klb1082 is online now  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Likes
Closed Thread





Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off