Splitcoaststampers

Splitcoaststampers (https://www.splitcoaststampers.com/forums/)
-   General Stamping Talk (https://www.splitcoaststampers.com/forums/general-stamping-talk-f17/)
-   -   backgrounds not showing . . . (https://www.splitcoaststampers.com/forums/general-stamping-talk-f17/backgrounds-not-showing-t29338.html)

born_to_stamp 02-14-2005 03:31 AM

backgrounds not showing . . .
 
Today I uploaded a few of the cards I made this weekend; I was disappointed because you can not see the background on some of the images :cry:

My question is, "Does anyone else have the problem of their background not showing up in the scanned image?" If yes, do you know how to fix it? I have noticed it only happens to the cards that I have stamped the background in the same color ink as the card stock.

kendra 02-14-2005 03:50 AM

You might try playing with your scanner settings. I usually make my cards darker. Along with b/g not showing up, I sometimes have problems with bold bright colors looking florencent and some colors just don't show up as they should. Also, sometimes when you have the same color ink stamped on the same color paper, b/g just don't scan very well. Sorry you are disappointed, but your cards came out beautifully.

born_to_stamp 02-14-2005 04:23 AM

Kendra,

Thanks for the tips, I will try them out next time. Glad you liked the cards I made - it always makes you feel good when a fellow stamper likes something you did :D

gapeach30120 02-14-2005 04:24 AM

You can try this: Scan your image and open it in a photo editing software and then try to adjust the brightness or the different levels. I did that and it fixed one of my cards.


All times are GMT -8. The time now is 10:55 PM.