In the Forums

Register

Today's Posts

Search

Get the Weekly
Inkling
newsletter





Previous Issues

Get Social

Splitcoaststampers on InstagramLike Splitcoaststampers on FacebookFollow Splitcoaststampers on TwitterPit Splitcoaststampers on Pinterest

Sponsored Ads


 
Splitcoaststampers.com - the world's #1 papercrafting community
You're currently viewing Splitcoaststampers as a GUEST. We pride ourselves on being great hosts, but guests have limited access to some of our incredible artwork, our lively forums and other super cool features of the site! You can join our incredible papercrafting community at NO COST. So what are you waiting for?

Join the party at Splitcoaststampers today!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-02-2010, 01:14 PM   #81
Splitcoast Dirty Dozen Alumni
 
juliemlacey's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Austin, TX
Posts: 9,793
Default

Quote:
Originally Posted by gbedwright View Post
Julie...I just clicked on your name and went to your gallery and all your stuff is showing fabulously in the thumbnails. Gorgeous stuff! I am off now to comment on that PTI sweet pea!
Thanks, Betty! But those cards were uploaded before the dreaded red X issue...the ones I've uploaded and since deleted had that problem.
__________________
julie
juliemlacey is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-02-2010, 01:16 PM   #82
Stazon Splitcoast
 
squirrellyshirley's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Hillsboro OR
Posts: 11,443
Default Anyone else having trouble veiwing the gallery??

I can't see over 1/2 of the pictures in the gallery.......and when I was at work last night.....(yeah it was slow, sshhh don't tell ).... and I was trying to look at the gallery from work, they wouldn't come up there either so it can't be my computor!!

What's up with the gallery pics??
__________________
We cannot do great things, only small things with great love.
~Mother Theresa
squirrellyshirley is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-02-2010, 01:17 PM   #83
Full of Malarky
 
debzi333's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: BC
Posts: 44,973
Default

Quote:
Originally Posted by justwritedesigns View Post
I tried it last night; several times and it hasn't worked. I even tried to upload another (different name) pic in its place-still doesn't work. When I go to edit photo, it tells me on both of yesterday's uploads that there is No Thumbnail. So, I wish the rebuild worked, but so far, no joy.

It did work for me, but I had an SUO only card - plus I cleared my cache and logged back in. I'm not sure if it just worked because it was an SU card -and also fit into a certain type of card - but have you tried clearing your cache, and your cookies ?
__________________
~~~~~~Deborah~~~~~~
Thanks for checking out my Gallery!


debzi333 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-02-2010, 01:17 PM   #84
SCS Community Manager Splitcoast Dirty Dozen Alumni
 
UnderstandBlue's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Austin, TX
Posts: 39,015
Send a message via Skype™ to UnderstandBlue
Default

Hi! See the site suggestions forum for updates on this issue. We are working on it!
__________________
I'm Lydia.

My Gallery |My Blog | My Videos |
Love Splitcoast?
Help us love our volunteers by shopping at Amazon

UnderstandBlue is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-02-2010, 01:18 PM   #85
Pearl-ExPert
 
armadillo's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,990
Default

Apparently major problem that has been going on for days and is trying to be fixed. There is a thread/several threads in the site forum.
armadillo is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-02-2010, 01:22 PM   #86
Pearl-ExPert
 
armadillo's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,990
Default

Quote:
Originally Posted by Understandblue View Post
Hi! See the site suggestions forum for updates on this issue. We are working on it!
Your response didn't appear until after I submitted mine. I see several threads in the site forum which are all related to a red x. I presume the red x problem is the same as the problem I reported in a separate thread. Would it be possible to have all the gallery problem threads combined as one?
armadillo is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-02-2010, 01:22 PM   #87
Stazon Splitcoast
 
squirrellyshirley's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Hillsboro OR
Posts: 11,443
Default

aaahhh thank you. I looked in the announcment forum to no avail.......good to know!! HEY.....maybe I'll go stamp while I'm waiting for it to be fixed......now thats a novel idea!!
__________________
We cannot do great things, only small things with great love.
~Mother Theresa
squirrellyshirley is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-02-2010, 01:27 PM   #88
Matboard Maniac
 
Octoberbeauty's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Missouri
Posts: 254
Default

Oh good, glad it's not just me. I tried clearing my cookies and everything and it still wasn't working. Hope it's back up soon.
Octoberbeauty is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-02-2010, 01:44 PM   #89
Matboard Maniac
 
Join Date: Jan 2009
Location: chester uk
Posts: 259
Default

Don't panic too much, this happened about two weeks ago and suddenly it was fine,we'll just have to wait until the weekend is over i think.
__________________
http://onthecards.blogspot.com/
diane speed is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-02-2010, 01:47 PM   #90
Stazon Splitcoast
 
hotwheels's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Tx
Posts: 37,185
Default

Yes I noticed it too but when you click on the name of the card the pic comes up. I just came here to see if anyone else was having issues. and mine red x and gray box. I am useing win 7 internet 8.0..... What do I do thanks hotwheels
hotwheels is online now  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-02-2010, 01:48 PM   #91
Polyshrink Goddess
 
iluvstamping13's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Dublin, Ohio
Posts: 742
Default

Oh good...I thought there was something wrong with my computer again and was having a fit! lol!
__________________
Connie R. Babbert - Stampin' Up! Manager
Create with Connie and Mary TEAM MEMBER
My Blog! INKspired Treasures
iluvstamping13 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-02-2010, 01:59 PM   #92
Splitcoast Challenge Hostess
 
k dunbrook's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Ontario, Canada
Posts: 106,775
Default

I am having such trouble viewing and it is getting most annoying although I know that they are working on it.....thanks.....
__________________
~Karen~
Contributor for Penny Black
Proud Fan Club Member
k dunbrook is online now  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-02-2010, 02:57 PM   #93
Stamping is a Hoot!
 
StampOwl's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: downunder in Australia
Posts: 36,328
Default

I tried that rebuild thumbnail option too just now with no success
__________________
Frances aka StampOwl
My Blog: StampOwl's Studio

I Design for Elizabeth Craft Designs and Karen Burniston
StampOwl is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-02-2010, 03:08 PM   #94
Stazon Splitcoast
 
hobbydujour's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: St. Louis, MO
Posts: 77,396
Default

I had the problem yesterday too. I have 3 "red X" cards and decided I'm not uploading anymore until the problem is fixed. Tried the rebuild to no avail. Don't want to be a "Negative Nelly", but the site has had some massive problems since the "cross-over, or what ever you call it". Hope it can all be resolved soon.
__________________
Sallie
hobbydujour is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-02-2010, 03:37 PM   #95
Dirty Dozen Alumni
 
gbedwright's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 25,797
Default

Quote:
Originally Posted by juliemlacey View Post
Thanks, Betty! But those cards were uploaded before the dreaded red X issue...the ones I've uploaded and since deleted had that problem.

LOL! Well, there you go! No wonder I did not see the X!
__________________
I design for Verve

II Tim. 1:7
gbedwright is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-02-2010, 03:38 PM   #96
Pearl-ExPert
 
sandee74's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Someplace secret
Posts: 2,109
Default

Any ideas yet on what's causing the issue??
__________________

Sandra

Blog
sandee74 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-02-2010, 04:00 PM   #97
Gallery Gazer
 
mtgchic's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Birmingham AL
Posts: 6,431
Default

Quote:
Originally Posted by hobbydujour View Post
I had the problem yesterday too. I have 3 "red X" cards and decided I'm not uploading anymore until the problem is fixed. Tried the rebuild to no avail. Don't want to be a "Negative Nelly", but the site has had some massive problems since the "cross-over, or what ever you call it". Hope it can all be resolved soon.
Grrr, I know, I have cards I'd like to upload but what's the point if no one can see them? (yes, I know that once you click on the link you can see them, but how many people do that without seeing the thumbnail first?)

It might have also been nice to have a notice about it on the home page.
__________________
Meg
My Gallery
mtgchic is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-02-2010, 04:04 PM   #98
Inking Addict
 
beye123's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 78
Default

I hope they get this fixed - soon!! My morning coffee is not as enjoyable with all of those blue grey boxes and little red x's INSTEAD of all of your BEAUTIFUL projects! My problem has been mostly on "view today's additons" from the home page.
beye123 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-02-2010, 05:14 PM   #99
Splitcoast DirtyDozen Alumni
Proud Fan Club Member
 
Clownmom's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Casselberry, Florida
Posts: 46,443
Default

Quote:
Originally Posted by Understandblue View Post
Once you click "Edit Photo" - rebuild thumbnail will appear as an option in that menu.

I will be very interested to hear if this is working for everyone!

Thanks for your patience!

Didn't work for me!
__________________
Lois - My blog
Karen Burniston Design Team
FS139 QFTD54

Clownmom is online now  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-02-2010, 05:56 PM   #100
Die Cut Diva
 
AbbysGrammy's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Craftroom, MI, USA
Posts: 3,587
Default Where's my card???

I just uploaded a card to the gallery and it is not showing up in either todays uploads or my gallery. It went through with no problem. What's up with that???
AbbysGrammy
__________________
My Gallery
AbbysGrammy is online now  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-02-2010, 05:59 PM   #101
SCS Community Manager Splitcoast Dirty Dozen Alumni
 
UnderstandBlue's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Austin, TX
Posts: 39,015
Send a message via Skype™ to UnderstandBlue
Default

HI there -

We are having issues with the gallery this weekend. Tech support is working on it. So sorry for the delay.
__________________
I'm Lydia.

My Gallery |My Blog | My Videos |
Love Splitcoast?
Help us love our volunteers by shopping at Amazon

UnderstandBlue is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-02-2010, 06:17 PM   #102
Hardware Hotshot
 
October Gal's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: between Milwaukee & Chicago
Posts: 4,582
Default

Still happening here
__________________
Jen
My Gallery
October Gal is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-02-2010, 06:51 PM   #103
Stazon Splitcoast
 
morningsun47's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: iowa
Posts: 37,272
Default

hi, I made a big boo boo! I commented on someones card and made a reference to the dreaded red X. So my comment wasn't accept. So sorry, I didn't know I couldn't do that. I went back and deleted it, but still don't accept my comment. Is there anything I can do? Thank you. Linda
morningsun47 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-02-2010, 07:11 PM   #104
Cardstock Collector
 
Join Date: May 2009
Posts: 5
no card pics showing up

When I go to splitcoaststamper site to view today's additions most of the card pictures are not showing up. Anyone else having that problem?
marty2 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-02-2010, 07:16 PM   #105
Proud Fan Club Member
 
jandjccc's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: dunlap tenn
Posts: 45,823
Default

Quote:
Originally Posted by marty2 View Post
When I go to splitcoaststamper site to view today's additions most of the card pictures are not showing up. Anyone else having that problem?
I'm having the same problem.
__________________
QFTD63
FS290 8/16/12
Fan Club Member
One of Kota's Kids

Mary T.
jandjccc is online now  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-02-2010, 07:18 PM   #106
Stazon Splitcoast
 
jellychick's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: WI
Posts: 10,887
Default

SCS is aware of this problem... see thread here... http:////www.splitcoaststampers.com/...d.php?t=489731
jellychick is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-02-2010, 07:20 PM   #107
Proud Fan Club Member
 
jandjccc's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: dunlap tenn
Posts: 45,823
Default

Quote:
Originally Posted by inklady View Post
I can't see much of anything in the thumbnail pages. It's a sea of blue-grey boxes. It's been that way for a few days now.
Samr problem here.
__________________
QFTD63
FS290 8/16/12
Fan Club Member
One of Kota's Kids

Mary T.
jandjccc is online now  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-02-2010, 07:20 PM   #108
Splitcoast Dirty Dozen Alumni
Splitcoast Challenge Hostess
 
justwritedesigns's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: native Texan living in extreme N. GA
Posts: 66,587
Default Work around for Red X/Blue Bars

From my own experience, it seems to happen ONLY when I upload to my Members Gallery only. If I upload and put it in a category where it should go, it shows up fine. I went back and edited to put the two from yesterday into a technique gallery (where I probably should have put it in the first place). I saved the edit. Then went back into edit and rebuilt the thumbnail and saved. Don't rebuild until after you move it. It disappeared for a couple of minutes then it magically reappeared, thumbnail and all.

So my upload today went directly to the technique gallery it belongs in, and no problemo. Shows up fine in today's FS challenge.
__________________
Julie Warner- justwritedesigns
My Gallery
The Write Stuff
-my blog Facebook|Pinterest|Instagram
Splitcoast Dirty Dozen Alumni,
Featured Stamper Hostess & Inspiration Challenge Hostess
I design for:
DRS Designs
Serendipity Stamps
North Coast Creations
Rubbernecker Stamps

Last edited by justwritedesigns; 05-02-2010 at 07:27 PM..
justwritedesigns is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-02-2010, 07:23 PM   #109
Proud Fan Club Member
 
jandjccc's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: dunlap tenn
Posts: 45,823
Default

Quote:
Originally Posted by hobbydujour View Post
I had the problem yesterday too. I have 3 "red X" cards and decided I'm not uploading anymore until the problem is fixed. Tried the rebuild to no avail. Don't want to be a "Negative Nelly", but the site has had some massive problems since the "cross-over, or what ever you call it". Hope it can all be resolved soon.
True for me too. That first cup of coffee just isn't the same without my
Most Recent Gallery Additions
View all of today's additions
KWIM?
Sure hope they get it fixed soon.
__________________
QFTD63
FS290 8/16/12
Fan Club Member
One of Kota's Kids

Mary T.
jandjccc is online now  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-02-2010, 07:29 PM   #110
Crimping Master
 
Redfern's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Oregon
Posts: 1,020
Default

Well, I haven't tried to upload anything, but if I go to the gallery and right click on the name of a card with a red "x" and then click on "open link", the photo of the card comes right up and I can see them just fine. Very strange.
__________________
Barb M.
Redfern is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-02-2010, 07:56 PM   #111
Splitcoast Dirty Dozen
 
Reddyisco's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Beautiful British Columbia
Posts: 30,928
Default Trouble viewing today's additions

anyone else having trouble viewing today's additions? I've been having trouble for a couple of days....
__________________
Jo
Proud Fan Club Member
...sure itís got a catchy beat, but can you stamp to it?
life is something that happens only when you run out of cardstock
Reddyisco is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-02-2010, 08:06 PM   #112
Rubber Obsessor
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 123
Default

Yes, I'm getting little x's????? Then I have to click on each card. Anyone know how to fix this????
csmallsreed is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-02-2010, 08:07 PM   #113
Stazon Splitcoast
 
sillyfilly's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Rural Missouri, beautiful country.
Posts: 21,055
Default

I hope they can get it repaired soon. I am so addicted to looking at the galleries daily.
sillyfilly is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-02-2010, 08:17 PM   #114
Crimping Master
 
planet43's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Rochester, NY
Posts: 1,188
Default

I've been trying to upload my card and all I get is the file name or an X.....never had this problem before.
__________________
"Proud Mom of a Navy sailor!"

BLOG : The Papercraft Place

You Tube: kelley3684
Guest Designer for "Midnight Madness"
planet43 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-02-2010, 08:26 PM   #115
Crimping Master
 
planet43's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Rochester, NY
Posts: 1,188
Default

I am having a problem uploading my card.....Anybody else know of this one? No image, just the file name appears in the thumbnail spot.
__________________
"Proud Mom of a Navy sailor!"

BLOG : The Papercraft Place

You Tube: kelley3684
Guest Designer for "Midnight Madness"
planet43 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-02-2010, 08:39 PM   #116
Glitter Guru
 
snail's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Ontario, Canada
Posts: 5,856
Default

Quote:
Originally Posted by justwritedesigns View Post
From my own experience, it seems to happen ONLY when I upload to my Members Gallery only. If I upload and put it in a category where it should go, it shows up fine. I went back and edited to put the two from yesterday into a technique gallery (where I probably should have put it in the first place). I saved the edit. Then went back into edit and rebuilt the thumbnail and saved. Don't rebuild until after you move it. It disappeared for a couple of minutes then it magically reappeared, thumbnail and all.

So my upload today went directly to the technique gallery it belongs in, and no problemo. Shows up fine in today's FS challenge.
thanks julie! this worked for one of my cards. one red x down, two to go.
snail is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-02-2010, 08:40 PM   #117
Stazon Splitcoast
 
squirrellyshirley's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Hillsboro OR
Posts: 11,443
Default

I don't know about uploading as I havn't uploaded in a long time........I'm just getting ALOT of stamping done!!! THANKS, moderators, you outta shut down the gallery every week or so and I'd get alot more stamping done!! LOL!!
__________________
We cannot do great things, only small things with great love.
~Mother Theresa
squirrellyshirley is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-02-2010, 08:45 PM   #118
Splitcoast Dirty Dozen Alumni
Creative Crew SU Design Team Alumni
Demo Challenge Leader
Splitcoast Challenge Host
 
TexasGrammy's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: South of Oklahoma, North of DFW Airport = North Texas!
Posts: 41,323
Default

Alas, the red X's do appear in the QFTD07 gallery.

Thankfully all cards can be viewed when I click on the red X.
__________________
TexasGrammy** Bev Gerard
blog: Texas Rubber & Ink!
TexasGrammy is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-02-2010, 09:01 PM   #119
Splitcoast Dirty Dozen
Splitcoast Challenge Hostess
 
ravengirl's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Sedro Woolley, WA
Posts: 32,350
Default

I have a few red x's in my gallery as well! It's a bummer...I hope it gets fixed soon!
ravengirl is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 05-03-2010, 12:08 AM   #120
Die Cut Diva
 
lylacfey's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 3,426
Default

I am a Craftster.org girl and the company that owns them had a server outage problem this weekend. The same company owns SCS so I bet that's the problem. The server outages is an image problem of some kind. It's on the front page over at Craftster.
__________________
DeeAnn

http://www.pinterest.com/faerydreams
lylacfey is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Reply





Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off