In the Forums

Register

Today's Posts

Search

Get the Weekly
Inkling
newsletter





Previous Issues

Get Social

Splitcoaststampers on InstagramLike Splitcoaststampers on FacebookFollow Splitcoaststampers on TwitterPit Splitcoaststampers on Pinterest

Sponsored Ads


 
Splitcoaststampers.com - the world's #1 papercrafting community
You're currently viewing Splitcoaststampers as a GUEST. We pride ourselves on being great hosts, but guests have limited access to some of our incredible artwork, our lively forums and other super cool features of the site! You can join our incredible papercrafting community at NO COST. So what are you waiting for?

Join the party at Splitcoaststampers today!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-13-2009, 04:30 PM   #1
Hardware Hotshot
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 4,200
Default Am I the only one seeing threads vanish?

I can eventually 'find' them, but I honestly think they disappear for awhile. The other day my son was trying to help me find a thread. We went post by post over two pages. Then I just looked under my name for 'other posts by' me. Found it that way, and saw exactly where it should have been, went back to that forum, and it was NOT showing. The first time it happened I thought my screws must be looser than I thought! I don't know what's going on, but since my son confirmed what I was saying, I know it's not just me.
Anybody else had any trouble?
__________________
Erin in Okc
Erin in Okc is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 02-13-2009, 04:39 PM   #2
Rubber Obsessor
 
Join Date: Jan 2005
Location: ontario
Posts: 138
Yes, I posted a new thread a few hours ago and have been trying to find it. I thought perhaps a moderator had moved it ...... but I'm still searching. I very rarely post, so I'm not sure where to look!
cardsbylaura is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 02-13-2009, 04:45 PM   #3
clean and krafty
 
willosmama's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: washington!
Posts: 25,913
Send a message via Skype™ to willosmama
Default

try here-
http:////www.splitcoaststampers.com/...archid=6994892
__________________
AJ
gallery
The Willow Garden

Spellbinders DT Coordinator


willosmama is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 02-13-2009, 04:51 PM   #4
Rubber Obsessor
 
Join Date: Jan 2005
Location: ontario
Posts: 138
Tried the link and did a search.... no luck. Thanks for the suggestion.
cardsbylaura is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 02-13-2009, 04:55 PM   #5
Stazon Splitcoast
 
whim6915's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 14,917
Default

I had some posts disappear today as well but found them a couple of hours later. Figured it was a 'senior moment' or something.
__________________
ChristineZ

whim6915 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 02-13-2009, 04:57 PM   #6
Stazon Splitcoast
 
Crafts's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: The Front Range
Posts: 12,636
Default

I just upgraded my Firefox browser and ran into the same problem you are describing. I think it is related to caching.

In IE7, it is easy to set the option to not use the cache. It's under Tools > Internet Options > General > Browsing history Settings button > radio button for "Every time I visit the webpage" > OK.

In Firefox, you have to set it through the about:config interface. That's an advanced operation, so I'm not going to describe it here. But I think what happened is that I was viewing a cached version of the forum index pages instead of the live version, and that's why certain threads were not where I expected them to be. My problem cleared up after changing the setting to force Firefox to reload the page on every visit.
__________________
-- Judi M.
Crafts is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 02-13-2009, 05:08 PM   #7
Stazon Splitcoast
 
Crafts's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: The Front Range
Posts: 12,636
Default

Christine posted while I was typing. Since more of you are having the same problems, maybe my browser upgrade was just coincidental.

Quote:
Originally Posted by cardsbylaura View Post
Yes, I posted a new thread a few hours ago and have been trying to find it. I thought perhaps a moderator had moved it ...... but I'm still searching. I very rarely post, so I'm not sure where to look!
Laura, is this your missing post? http:////www.splitcoaststampers.com/...d.php?t=419095
You can find your most recent posts by clicking on your name in the left column and picking "
Find More Posts by cardsbylaura."
__________________
-- Judi M.
Crafts is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 02-13-2009, 05:19 PM   #8
Rubber Obsessor
 
Join Date: Jan 2005
Location: ontario
Posts: 138
Smile

Thanks Judi .... that's the post I was searching for and now I see it under this forum!
cardsbylaura is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 02-13-2009, 05:38 PM   #9
Forum Fanatic
 
AmyR's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Saskatchewan, Canada
Posts: 9,337
Default

LOL I thought I was the only one having "issues" There've been a few times recently where I've posted in threads and they "disappear" when I go back to find them. They show up eventually tho......
__________________
Amy
bloggallery
AmyR is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 02-13-2009, 05:43 PM   #10
Hardware Hotshot
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 4,200
Default

Right, they do show up eventually...but where do they go in the meantime???
__________________
Erin in Okc
Erin in Okc is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 02-13-2009, 06:19 PM   #11
Watercolor Wizard
 
LateBlossom's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Still out on a whim...
Posts: 8,909
Default

Wow! I'm so glad it's not just me! Thought I was losing my mind a few days ago. I kept refreshing and looking and nothing. I can always find the lost threads by doing a search, but I swear they weren't where they were supposed to be!
LateBlossom is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 02-13-2009, 06:22 PM   #12
Gabfest Goddess
 
Gina K. Designs's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 7,496
Default

If that happens, find your name in any thread you posted on thread and click on it. Then, click on find more posts by "your user name"

You will see your post and you can click on it to see where it went. LOL!
That happens to me too. I wonder where they do go? Hmmm
__________________
My Blog and StampTV

Be polite to those who are rude to you. Not because they are nice, but because you are.

Last edited by Gina K. Designs; 02-13-2009 at 06:23 PM.. Reason: Corrected my issues...
Gina K. Designs is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 02-13-2009, 08:02 PM   #13
Insane Embellisher
 
lnl96's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Shanghai, CHINA / Arkansas, USA
Posts: 844
Default

It's happened to me, too! I swear that thread was there, then gone for about 5 minutes, then back again, right where I had been looking! I thought I was losing my mind... Glad to know it's not just me!
__________________
My Gallery / My Blog
lnl96 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 02-13-2009, 08:07 PM   #14
Hardware Hotshot
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 4,200
Default

What bugs me is when I have a question I'm asking, and I'm looking for the reply. If I can't find the post, then is anybody seeing my question?
__________________
Erin in Okc
Erin in Okc is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 02-13-2009, 08:34 PM   #15
Watercolor Wizard
 
ckbythesea's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Oregon Coast
Posts: 8,646
Default

Well, this probably doesn't have anything to do with it in these cases. But when I was a moderator on a site with multiple forums, and we moved a thread to the "correct" forum there was a slight delay if we left a "shadow" thread in the original spot (but when clicked on or viewed from the destination forum still was the same thread). Probably a different issue, it was not as big as this site. Ghost in the machine?
__________________
>> Carole <<
Fan Club Member, join us!

ckbythesea is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 02-13-2009, 08:52 PM   #16
Glitter Guru
 
frankie's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Utah
Posts: 5,428
Default

I thought it was just me! I was "losing" threads that I'd posted in -- I'd scroll through pages trying to find them. Finally went into my subscribed threads and they were there but who knows where they "really" were!
frankie is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Reply





Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off