In the Forums

Register

Today's Posts

Search

Get the Weekly
Inkling
newsletter





Previous Issues

Splitcoaststampers's privacy policy

Get Social

Splitcoaststampers on InstagramLike Splitcoaststampers on FacebookFollow Splitcoaststampers on TwitterPit Splitcoaststampers on Pinterest

Sponsored Ads


 
Splitcoaststampers.com - the world's #1 papercrafting community
You're currently viewing Splitcoaststampers as a GUEST. We pride ourselves on being great hosts, but guests have limited access to some of our incredible artwork, our lively forums and other super cool features of the site! You can join our incredible papercrafting community at NO COST. So what are you waiting for?

Join the party at Splitcoaststampers today!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-05-2006, 07:43 AM   #1  
Polyshrink Goddess
 
Granna's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Wheaton, IL
Posts: 739
Default Coming Unglued

I have been mounting new stamps from a recent SU shipment. Several of them came apart - the rubber stamp separated from the backing. This happened after they were mounted, and I was sanding them. They just separated. I've never had this happen before. They were different sets. I stuck them back together, pressed really hard, and they seem to be ok, but I'm worried that they might not last. I wonder if they got too hot in the truck, and if I should register a complaint. Any ideas??
__________________
Janet aka Granna
'Safe?' said Mr. Beaver...'Who said anything about safe? 'Course he isn't safe. but he's good. He's the King, I tell you.' --The Lion, the Witch and the Wardrobe
Granna is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 09-05-2006, 07:47 AM   #2  
Gallery Gazer
 
Mahloumel's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Vancouver Island
Posts: 9,573
Default

I would call your demo or call SU if your rubber pulled off of your foam with very little encouragement! That doesn't sound right, and I would be worried the rubber would pop off while you cleaned the stamp after use. JMHO!
__________________
Melanie
Mahloumel is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Old 09-05-2006, 08:22 AM   #3  
Stazon Splitcoast
 
Misermom's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: I don't stamp, I just talk about stamping on the internet!
Posts: 14,804
Default

I would contact your demo to talk to SU! Support for you. I had that happen with one set once and it was a bad batch of adhesive. Within the 90 days, it should be replaceable.


I've fixed some myself before, though, by using Crystal Effects to glue the stamp back onto the block. That held up well for me.
__________________
Staci, SU! Demo/LU! Dimo
Misermom is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Reply



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sticky situation--I'm coming unglued blueheron General Stamping Talk 35 08-08-2005 12:10 PM