Thread: adding a link?
View Single Post
Old 07-14-2007, 12:35 AM   #11
ClareyFairy
Glitter Queen
 
ClareyFairy's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: UK
Posts: 12
Default

This is the problem I have been having too - it keeps saying that I need to have posted three times before I can add a link. I have made more than three posts, cleared my cache but it's still coming up with the same message. Has anyone got any other ideas of things I could try ?

Thank you

Quote:

Originally Posted by deiparaView Post
Adding on in here. Man, I seem to be running into no amount of trouble with these photos!

I want to link up to the Limited Supply Challenge thread that my cards were made for. The cards are uploaded, sitting pretty in my gallery and their category and I have tried since 6:15pm EDT to link them courtesy of the mod's instructions at the beginning of the thread.

I received a message after hitting Submit that I couldn't post a URL until after I had posted 3 or more times. I understood getting this message at this time, I had only "posted" - aka wrote - 2 times. I quickly added more posts around and tried again.

No dice.

I tried off and on over the course of the night, always receiving the same comment. Someone said that it had happened to her and that SCS suggested she clean out her cache. I had turned off my computer for the night, cleaned out the cache - and still nothing.

Am I doing something wrong - like not allowing myself to post in some sort of code?

Help!!
__________________
You can find my blog here
ClareyFairy is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote