In the Forums

Register

Today's Posts

Search

Get the Weekly
Inkling
newsletter





Previous Issues

Get Social

Splitcoaststampers on InstagramLike Splitcoaststampers on FacebookFollow Splitcoaststampers on TwitterPit Splitcoaststampers on Pinterest

Sponsored Ads


 
Splitcoaststampers.com - the world's #1 papercrafting community
You're currently viewing Splitcoaststampers as a GUEST. We pride ourselves on being great hosts, but guests have limited access to some of our incredible artwork, our lively forums and other super cool features of the site! You can join our incredible papercrafting community at NO COST. So what are you waiting for?

Join the party at Splitcoaststampers today!

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Unread 03-28-2016, 10:36 AM   #1
Stampin' Fool
 
scrapinnut620's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Oswego, Illinois
Posts: 1,453
Default Cricut Electrical Cord

Does anyone have a spare cricut electrical cord I can buy? I went to use my cricut for the first time in a long time 2 weeks ago and it wasn't working. I don't know if it's the machine or the cord but I figure I would check out a new cord first. I haven't used the machine much at all and can't remember if I ever registered it. It's the original cricut. I know the cords are the same for all the machines...at least that's what I have found on the internet.
__________________
Scrapinnut620
My Gallery
scrapinnut620 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Unread 03-29-2016, 04:35 AM   #2
Compulsive Stamper
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 29
Default

If no one here has one, I have purchased a couple of them from Amazon for reasonable prices.
grandmamarsha is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Unread 03-29-2016, 09:13 AM   #3
Stampin' Fool
 
scrapinnut620's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Oswego, Illinois
Posts: 1,453
Default

Will they let you return it if end up being my cricut and not the cord issue?
scrapinnut620 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Unread 04-04-2016, 04:17 AM   #4
Cardstock Collector
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 7
Default

Before getting a new cord, if you think it might be the machine--borrow a friend's cord to check out your machine. And make sure you insert the cord all the way into the socket--had friend who was convinced her less-used Cricut didn't work and when I checked it out, it was simply not plugged in!!
Lisa D. is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Unread 04-04-2016, 11:54 AM   #5
Stampin' Fool
 
scrapinnut620's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Oswego, Illinois
Posts: 1,453
Default

So simple but didn't even think of that. I will try this. Then if it's not the cord,I'll know it's the machine. Thanks!
scrapinnut620 is offline  
Tweet this Post! Share on Facebook Reddit!! Pin on Pinterest! Share on Google+!
Reply With Quote
Reply



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off